REKLAMI GEÇ

CHP Denizli örgütü takdir topladı

CHP Denizli örgütü takdir topladı

Ankara’daki CHP İl Başkanları Toplantısı’nda, partinin Denizli örgütünün referandum çalışmaları ve elde edilen sonuçlar, takdir gördü. Gönenç, Denizli’de referandumda alınan başarılı sonucun takdir edilmesinin, kendilerine motivasyon kazandırdığını, çalışma azimlerini artırdığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 2 Ekim 2010 Cumartesi, 17:19

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ve il başkanları, Ankara’da parti genel merkezinde toplandı. Saat 10.00’da başlayan toplantı, haber yayına hazırlandığı sırada henüz devam ediyordu. Referandumla ilgili çalışmalar ve referandum sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, genel seçime hazırlık çalışmaları da yapıldı. Toplantıya katılan CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, referandumda Denizli’de hayır oylarının, evet oylarına göre daha çok çıkması nedeniyle, takdir edildi. Gönenç, CHP açısından Denizli’de referandumda alınan başarılı sonucun takdir edilmesinin, kendilerine motivasyon kazandırdığını, çalışma azimlerini artırdığını söyledi.

Referandum çalışmaları hem yazılı hem sözlü iletildi
Toplantıyla ilgili bir değerlendirme yapan Gönenç, “Genel başkanın konuşmasının ardından, il başkanları konuştu ve illerin durumu tek tek değerlendirildi. Biz de Denizli’de referandumda yapılan çalışmaları, karşılaşılan sorunları, sıkıntıları, uyguladığımız çalışma yöntemlerini, seçimlerle ilgili hazırlıklar, görüş ve önerilerimizi anlattık. Burada anlattıklarımızı, bir analiz şeklindeki raporu, yazılı bir rapor olarak da CHP Genel Merkezi’ne sunduk” dedi.

“Sonuçların CHP’ye yansıması konuşuldu”
Tek tek illerin değerlendirildiği bölümde, Denizli’nin durumunun da konuşulduğunu ifade eden Gönenç, “Merkezde ve ilçelerde alınan sonuçlar, bu sonuçların CHP’ye yansımalarının ne olacağı konuşuldu. Evet oylarının fazla çıktığı yerlerde, hayır oylarının fazla çıktığı yerlerde nasıl çalışmalar yapılması gerektiği üzerinde duruldu” dedi.

“Takdir görmek çalışma azmimizi artırdı”
Denizli’deki referandum sonuçlarının, hem parti genel merkezi hem de diğer il yöneticileri tarafından olumlu değerlendirildiğini dile getiren Gönenç, “Hem Denizli merkezinde hem de ilçelerde ‘hayır’ oylarının çok çıkması, diğer il örgütleri ve genel merkez tarafından da takdirle karşılandı. Bu da Denizli örgütü adına, motivasyonumuzu ve çalışma azmimizi artırdı. Toplantıda, referandumda izlediğimiz yöntemleri anlattık. Denizli’de eski, yeni tüm partililerin, partiye emeği geçmiş herkesin çalışmaya davet edildiğini ve seçilmiş görevli yöneticilerin, kadınların, gençlerin herkesin çalışmaya katıldığını, ekipler halinde ilçelere ve köylere dağıldığımızı anlattık” diye konuştu.

“Önemli projeler geliyor”
Toplantıda, CHP’nin önümüzdeki günlerde halka anlatacağı sosyal güvenlik ve sosyal devletle ilgili projelerinin de ele alındığını söyleyen Gönenç, “Bu projelerin arasında, aile sigortası, esnafın ve emeklilerin sorunlarına çözüm üreten projeler ve işsizlikle ilgili çözüm önerilerimiz yer alıyor. Güneydoğu sorunu ile ilgili de komisyon ayrıntılı bir dosya hazırlıyor. Biz de bu konularla ilgili düşüncelerimizi söyledik” dedi.

“İl başkanları seçime hazırlıkta görüş birliği içinde”
Toplantıda, il başkanlarına, ‘Tüzük kurultayı sizce gerekli mi?” diye sorulduğunu da belirten Gönenç, “Tüm il başkanları, kurultayın toplanmasına gerek olmadığını, aksine hemen seçim çalışmasına başlanması gerektiğini görüş birliği içinde söyledi. Böylece seçime hazırlık çalışmaları da başlamış oldu” dedi.

Bugün CHP il başkanları ile toplantı yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK ve PM ile de toplantı yapacak. İl başkanları ile yapılan toplantıdan çıkan sonuçlar, PM ve MYK’da da değerlendirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı