REKLAMI GEÇ

“Ya başbakanlığı bırakacak ya da kaçacak”

“Ya başbakanlığı bırakacak ya da kaçacak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, AKP’nin anti demokratik uygulamalarıyla Türk halkını çileden çıkardığını savunarak, “Bu gidişle önünde iki seçenek vardır. Ya Başbakanlığı bırakacak ya da kaçmak zorunda kalacaktır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 24 Mart 2014 Pazartesi, 17:04

Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, seçim çalışmaları için geldiği Denizli’de Güney ve Baklan ilçesindeki mitinglere katıldı.

Burada partililere seslenen Keskin, twitter yasağı konusunda uyarıda bulunan herkese rest çektiğini ve dünyaya kafa tutan adam kimliğine büründüğünü öne sürerek, “İktidarın, kendisinin ve ailesinin yeni pisliklerinin ortaya çıkmasından korkuyor. Korkuları geceleri kabusa dönüşmüş durumda. Çaresizlikten herkese meydan okuyor. Kışkırtıcı üslubuyla herkese saldırıyor. Böyle bir Başbakan Türkiye’ye yakışmıyor. O artık bir Başbakan değil,baş kışkırtıcıdır” dedi.

Twitter yasağının rüşvet, yolsuzluk ve hırsızlık olaylarının üzerini örtme, yeni çıkacak yüz kızartıcı pisliklerin de önceden önlemini almak için devreye sokulduğunu belirten Keskin devamla şunları söyledi:

“Hırsızlık yaftası Erdoğan’ın yakasına yapışmıştır. Bundan kurtulması mümkün değildir. Tüm dünya Türkiye’de yaşanan olumsuzlukları kınıyor. Tayyip Erdoğan’a uyarı üstüne uyarı yapıyor. Çünkü, faşist yüzü tartışmasız bir şekilde ortaya çıkmıştır. Skandalların merkezinde zavallı bir insan görünümündedir. Bu gidişle önünde iki seçenek vardır. Ya Başbakanlığı bırakacak, ya da kaçmak zorunda kalacaktır. Başka çaresi yoktur artık.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı