REKLAMI GEÇ

Saldırı İktidarın acziyetini göz önüne serdi

Saldırı İktidarın acziyetini göz önüne serdi

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde meydana gelen ve 10 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü hain saldırı konusunda açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, “Saldırı, ülkeyi yöneten siyasi iradenin bu mücadeledeki acziyetini bir kez daha gözler önüne sermiştir” dedi

/ DENİZLİHABER / 3 Eylül 2012 Pazartesi, 14:34

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde meydana gelen ve 10 şehit verdiğimiz hain saldırı sonrası siyasilerin açıklamaları sürüyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Keskin yazılı açıklamasında son yaşanan olayın hükümetin acziyetini bir kez daha gözler önüne serdiğini öne sürdü. “Olay, ülkeyi yöneten siyasi iradenin bu mücadeledeki acziyetini bir daha gözler önüne sermiştir” diyen Keskin, sert bir dille yaşananlardan dolayı iktidarı eleştirdi.

MEDYA UYARMIŞTI
Son günlerde medyada, ‘’PKK’nın altın vuruşa hazırlanıyor’’ haberlerine rağmen bölgede saldırıyı püskürtecek önlemler alınmamasının dikkat çekici olduğunun altını çizen Keskin, “Hakkari’nin Şemdinli ile Çukurca arasında 400 km’lik bir alanın PKK’nın kontrolünde olduğuna ilişkin iddiaların sıcaklığı geçmeden Beytüşşebap’ta böyle bir saldırının gerçekleşmesi ‘Nerde bu devlet,ne yapıyor bu hükümet’ sorusunu gündeme getirmiştir” dedi

MEDYAYA ŞEHİT BASKISI İDDİASI
Türkiye’nin terör konusunda inanacağı ve güveneceği bir iktidar aradığını ileri süren Keskin, “Medyaya “şehit haberlerini görmeyin” önerisinde bulunacak kadar bir zafiyetin sergilenmesi aslında AKP iktidarının çaresizliğinin ve çözümsüzlüğünün somut bir kanıtıdır” sözleriyle iktidara yüklendi.

TERÖR BU HÜKÜMETLE ÇÖZÜLMEZ
Türkiye’nin Güneydoğusu’nda yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan olayların bu hükümetle çözüme kavuşamayacağı algısının toplumda yaygın kanaate dönüştüğünü öne süren Keskin, “ Yaşanan son olaylar, sorunun tüm boyutlarıyla görüşülmesi için TBMM’nin toplanmasını isteyen CHP’nin haklılığını da net bir şekilde ortaya koymuştur ‘’ dedi.

Keskin açıklamasının devamında; “Birkaç Mehmet şehit oldu diye TBMM’yi toplamayız’ diyen anlayışın devlet ciddiyetinden uzak bir yaklaşımla olaya hangi gözlükle baktığını halkımızın takdirine bırakmak istiyorum. Beytüşşebap’ta hain saldırı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet,yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyor,yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum” sözlerine yer verdi.

Yorumlar

metin sahin   -  Bağlantı 3 Eylül 2012, 16:43

ÜLKEMİZDE AJANLAR CİRŞİT ATIP PROVOKE TERROR ESTİRİŞYOR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı