REKLAMI GEÇ

2 aday çekildi, yarış 3 aday arasında geçecek

2 aday çekildi, yarış 3 aday arasında geçecek

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi başladı. Kongre öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı, adaylardan Gülin Gül Coşkun ile Zeki Altıntaş adaylıktan çekildi. CHP Merkezefendi’de yarış, mevcut başkan Tolga Varlıker ile Osman Saruhan ve Ali Osman Horzum arasında geçecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2019 Pazar, 11:40

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nda kongre heyecanı yaşanıyor. Mahalle delegelerini belirleyen CHP Merkezefendi’nin ilçe kongresi Bereketli Kongre ve Kültür Merkezi’nde başladı.

417 delegenin oy kullanacağı kongreye partililerin ilgisi yoğun oldu. Kongreye İl Başkanı Mahir Akbaba, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı katılıyor. Kongrenin divan başkanlığını ise Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver yapıyor.

2 ADAY ÇEKİLDİ, 3 ADAY YARIŞACAK
Kongrenin başlangıcında sürpriz bir gelişme de yaşandı. 5 adayla gidilmesi beklenen kongrede ilçe başkanlığı için aday olduklarını açıklayan Gülin Gül Coşkun ile Zeki Altıntaş çekildiklerini açıkladı. Bu gelişmenin ardından kongrede mevcut başkan Tolga Varlıker ile Osman Soruhan ve Ali Osman Horzum yarışacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı