REKLAMI GEÇ

CHP’de itiraz iddiası ortalığı karıştırdı

CHP’de itiraz iddiası ortalığı karıştırdı

CHP eski il başkanlarından Ali Kavak’ın pazar günü yapılan CHP Merkez İlçe Kongresi’ne Denizli İlçe Seçim Kurulu’na yaptığı yazılı bir başvuru ile itiraz ettiği iddia edildi. Ancak Kavak, haberin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, Bu haberiniz Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal kimliği içerisinde Ali Kavak’a bir saldırı olarak görüyorum. Bunlar gerçek dışı haber” diye konuştu

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2012 Salı, 17:50

Pazar günü yapılan CHP Merkez İlçe Kongresi iptal mi olacak?  Öğleden sonra CHP kulislerine düşen bomba ortalığı karıştırdı. CHP eski il başkanlarından Ali Kavak’ın CHP Merkez İlçe Kongresi’ne Denizli İlçe Seçim Kurulu’na yaptığı yazılı bir başvuru ile itiraz ettiği iddia edildi. İddia, CHP kulislerinde bomba etkisi yarattı.

Denizlihaber.com’u arayan Ali Kavak, ilçe seçim kuruluna böyle bir itirazda bulunmadığını dile getirerek, “Benim bu konuda herhangi bir yazılı itirazım söz konusu olmamıştır. Bu haberiniz Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal kimliği içerisinde Ali Kavak’a bir saldırı olarak görüyorum. Bunlar gerçek dışı haber. Son derece üzüldüm” diye konuştu.

Kavak ayrıca iddiaların nereden çıktığı sorusuna da; “Bu söylentinin nereden çıktığını bilemiyorum. Adliyede duruşmadaydım. Yazılı başvurumuz olsa, ilçe seçim kurulunda böyle bir dilekçenin olması lazım. İtiraz da edebilirim. İlçe seçim kurulu tüzüğe aykırı bir karar alırsa, tabiî ki itiraz ederiz. Doğal hakkıdır herkesin. Ama hata olursa bunu biz değil kurumsal kimlik açısından ilçe başkan adaylarının yapması daha doğru olur” diye yanıt verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı