REKLAMI GEÇ

CHP’de sanal siyasete devam

CHP’de sanal siyasete devam

CHP Denizli İl, Merkezefendi ve Pamukkale ilçe örgütlerinin çalışmaları ile milletvekillerine yönelik tartışmalar, seçim yaklaştıkça artıyor. Parti üyesi Süleyman Boz, Adnan Keskin’in için “yaşlı vekil” ifadesini kullanırken, danışma kurulu toplantılarına “çalgı, cengi yok” diye mi katılmıyorsunuz?” diye sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2014 Pazartesi, 11:45

CHP Pamukkale İlçe Örgütü’nün 29 Kasım Cumartesi günü yapılan Danışma Kurulu toplantısının ardından Süleyman Boz, sosyal medya üzerinden il ve Merkezefendi ilçe yönetimleri ile milletvekilleri Adnan Keskin ve İlhan Cihaner’e yüklendi.

“YAŞLI VEKİL” DEDİ
Danışma Kurulu toplantılarını düzenli yaptığı için Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu’yu öven Boz, bu toplantılara katılmadığı gerekçesiyle CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu ile Keskin ve Cihaner’i eleştirdi. Boz, “Bizim katıldığımız kurullarda Denizli CHP vekilleri yoktu. Daha önemli ne işleri vardı öğrenmek isteriz. Oysa ‘yaşlı olan vekil’ kentte idi kurul sırasında. Diğeri ise zaten Denizli’ye uğramıyor. Seçimlere çok az süre kala vekillerinin olmadığı, il başkanının katılmadığı bir danışma kurulu eksik kalıyor” ifadelerini kullandı.

“ÇALGI ÇENGİ YOK DİYE Mİ GELMİYORSUNUZ?” SORUSU
İsim vermeden “yaşlı vekil” tanımlaması yaptığı Keskin’e ağır ifadelerle yüklenen Boz, “Danışma kuruluna gelmeme nedeniniz ne? Keşkek olmadığı için mi? Çalgı, çengi, düğün omadığından mı?” diye sordu. İşte o sorular:

chp-sosyal-medya-9

YORUMLAR….
Süleyman Boz’un bu eleştirilerine destek veren de oldu, “bu tür konular parti içinde konuşulmalı” diyen de, “CHP’nin tek sorunu var, herkes çok konuşuyor” yorumunu yapan da oldu. O yorumlar şöyle:

chp-sosyal-medya-3

chp-sosyal-medya-1

chp-sosyal-medya-7

chp-sosyal-medya-6

chp-sosyal-medya-5

chp-sosyal-medya-4

chp-sosyal-medya-2

YÖNETİMDEN YANITLAR
Sosyal medya üzerindeki bu tartışmayla ilgili CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, okumadığı için yorum yapmayacağını söyledi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven ise, “Biz, parti tüzüğüne uygun olarak danışma kurulu toplantılarını düzenli olarak yapıyoruz. Orada herkes konuşuyor, tartışıyor. Bunlar yapılırken sosyal medya üzerinden CHP’nin tartışılmasını ilkesel olarak da siyaseten de doğru bulmuyorum” dedi.

Yurtseven, Adnan Keskin’den “yaşlı vekil” diye söz edilmesiyle ilgili soruya da “Milletvekillerimiz ve partililer hakkındaki yakışıksız ifadeleri doğru bulmuyorum” karşılığını verdi.

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu da, parti içinde konuşulması gerekenlerin sosyal medya üzerinden yapılmasından rahatsızlık duyduğunu belirterek, “Ne konuşacaksak buna uygun platformlarda, kendi aramızda konuşalım, tartışalım, çözüm arayalım. Sayın Boz, parti kültürü almış birisidir. Ona nasıl davranacağını söyleyemem ama milletvekilleri için kullandığı ifadeleri yakışıksız buluyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Ali   -  Bağlantı 3 Aralık 2014, 11:54

Kimin vekil olduğu veya olmadığı sorun değil. Önemli olan halka yararlı projeler üretmek. Üretilseydi. Bu tartışmalar olmazdı. Ha sen ha 0 ne fark eder derdik. Olmadığı için de kişi üzerinden tartışmalar yapıyoruz. Teşekkürler!

ibram   -  Bağlantı 2 Aralık 2014, 14:37

süleyman boz ilk önce o yazı ve yorumları yaparken aynaya bakması lazım yaşlı kelimesini kullanırken kendiside nerdeyse 65 yaşında 15lik deli kanlımı bozun kişisel bi istegi olmadıgından devamlı adnan keskine laf sokuyor bozu bu tutumunu kınıyoryom!!

Mehmet Halil Arık   -  Bağlantı 2 Aralık 2014, 01:16

Gereğini yapması gerekenlere, gereğini yaptıramazsak, sıkıntı büyür. Vekil katılmıyorsa gereği yapılacak. İl başkanı katılmıyorsa görevini savsaklamaktan gereği yapılacak. Ya yol bulacak ya yol verecek.
Mahkemeler kadıya, koltuklar kişiye mülk değil.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı