REKLAMI GEÇ

Atatürk’e hakarete soruşturma açıldı

Atatürk’e hakarete soruşturma açıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Atatürk’e hakaret eden Said Dağdaş konusunu TBMM’de Plan ve Bütçe Komisyonu’nda gündeme taşıdı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli soruşturma açıldığını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2019 Çarşamba, 18:51

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Tarım ve Orman Bakanlığı bütçesinin görüşüldüğü Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde çalışan Said Dağdaş’ın hala nasıl göreve devam ettirildiğini dile getirdi. Karaca’nın sorusu üzerine Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bu kişi hakkında soruşturma başlatıldığı açıkladı.

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca soruşturma başlatılmasının yeterli olmadığını, Mustafa Kemal Atatürk’e put diyen, diktatör diyen 10 Kasım’ı da dünyanın en gülünç olayı olarak tanımlayan Bakanlık çalışanının derhal görevden el çektirilmesi gerektiğini ifade etti.

CHP Milletvekili Gülizar biçer Karaca, “Bu şahıs kamu görevlisi olarak görev yapmaya devam edemez, derhal görevden el çektirilmelidir. Bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu ve konunun takipçisi olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı