REKLAMI GEÇ

Demirci’den dikkat çeken paylaşım

Demirci’den dikkat çeken paylaşım

Anayasa değişikliğinin oylanacağı referandum için geri sayım başladı. Siyasiler birbirlerini hedef alan açıklamalar yaparken, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci’den tam tersi bir yaklaşım geldi. Sosyal medya hesabından partililerine seslenen Demirci, siyasi görüşe ve kişisel tasarrufa saygı gösterilmesini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2017 Perşembe, 15:48

Referandum tarihi yaklaştıkça tercihlerin yansımaları da sert olmaya başladı. En tepedeki isimden, sıradan seçmene kadar geniş bir kesim farklı düşüncede olanları hedef alan açıklamalar ve değerlendirmeler yaparken, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, örnek alınması gereken bir çıkış yaptı.

Sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunan ve partililere seslenen Demirci, “Değerli arkadaşlarım sizlerden önemli ricamdır” diyerek yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi:

“Mevcut siyasi iktidar partisinin yöneticileri, mensupları ve referandumda ‘evet’ oyu kullanmayı düşünen yurttaşlarımıza dönük, kişisel hak ve hürriyetlerini kısıtlayıcı, kişileri hedef alan, karalayan ve küçük düşürücü nitelikte paylaşımlar yapılmamasını, her türlü siyasi görüşe ve kişisel tasarrufa saygı gösterilmesini sizlerden önemli rica ederim:”

Demirci’nin sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım, takipçilerinin de takdirini kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı