REKLAMI GEÇ

Arslan: Kimseden korkumuz yok

Arslan: Kimseden korkumuz yok

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan yumurtalı saldırılarak, “Bizim hiç kimseden korkumuz yok. Ne karşıdan atılan yumurtalar, ne çirkin sözlerle yapılan tehditler bizleri yıldıramaz” sözleriyle tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2016 Pazar, 16:28

CHP Milletvekili Kazım Arslan, Kemal Kılıçdaroğlu’na 20 Mayıs Cuma günü yumurta atılmasını “sistemli bir saldırı” olarak nitelendirdi. Bu saldırıların aynı zamanda demokrasiye yapıldığını ifade eden Arslan, kimseye faydası olmayacak ve korku yaratmayacak bu tür saldırılardan medet umulmamasını istedi.

“HEDEF GÖSTERİLİYOR”
Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırının Cumhurbaşkanın ve siyasi iktidarın gerginlik politikasından kaynaklandığını iddia eden Arslan, “Genel Başkanımız, gerek terör olaylarından gerekse yaşanan karışıklıklardan dolayı hedef gösterilmektedir. Bu tür saldırılardan bir şey çıkmaz. Bu nedenle artık herkes aklını başına almak, ülkemizde birliği, beraberliği, barışı ve huzuru sağlamak için çalışmalıdır” dedi.

“GERGİNLİK POLİTİKASINA SON VERİN” ÇAĞRISI
Gerginlik ve kavgacı bir politikanın hiç kimseye fayda sağlamayacağını vurgulayan Arslan, “Cumhurbaşkanı ve siyasi iktidar gerginlik politikasına son vermelidir. Bunu yapanlar Genel Başkanımızı ve CHP’lileri korkutmaya çalışıyorlarsa yanılıyorlar. Bizim hiç kimseden korkumuz yoktur. Ne karşıdan atılan yumurtalar, ne çirkin sözlerle yapılan tehditler bizleri yıldıramaz. Onun için Sayın Genel Başkanımıza yapılan sistemli çirkin saldırıları tekrar şiddetle ve nefretle kınıyorum ve bu tür çirkin saldırıların hiçbir siyasiye yapılmamasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı