REKLAMI GEÇ

Gazalcı, Vali’yi kınadı

Gazalcı, Vali’yi kınadı

CHP Denizli eski Milletvekili Mustafa Gazalcı, ADD’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine katılmasına izin vermeyen Vali Erkmen’i kınadı.

/ DENİZLİHABER / 2 Kasım 2009 Pazartesi, 17:47

ADD Denizli Şubesi’nin, hafta sonunda, Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan genel kuruluna, Cumhuriyet Bayramı’nda yaşananlar damgasını vurdu. CHP Denizli eski Milletvekili Mustafa Gazalcı, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin, Cumhuriyet Bayramı törenlerine katılmasına izin vermeyen Vali Erkmen’i, ADD Denizli Şubesi’nin genel kuruluna gönderdiği mesajda kınadı. Gazalcı mesajında; “Atatürkçüler geçmişte her türlü güçlüğü yenerek, engeli aşarak emperyalizme karşı zafere ulaştılar. Halk egemenliğine dayalı bağımsız, laik Cumhuriyeti kurdular, onun yükselmesi için devrimleri yaptılar. Ne yazık ki günümüzde karşı devrimciler her zaman olduğu gibi dış güçlerle işbirliği yaparak laik Cumhuriyete, Atatürk’e ve onlara azimle sahip çıkan Atatürkçülere saldırıyorlar. Atatürkçüler, devrimciler dün olduğu gibi bugün de her türlü engeli aşacak laik Cumhuriyeti, devrimleri yaşatacaktır. Denizli’de bu düşüncenin yılmaz bekçiliğini yapan ADD yönetici ve üyelerine selam olsun” dedi.

ADD Denizli Şubesi Başkanı Gülizar Biçer Karaca, ADD üyelerinin, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmasına izin vermeyen zihniyetin, derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

ADD Denizli Şubesi’nin, tek liste ile gidilen seçimlerinde, Gülizar Biçer Karaca, üçüncü kez başkanlığa seçildi. ADD Denizli Şubesi’nin yeni yönetiminde; Süleyman Çamlıoğlu, Emine Öztürk, Osman Erdemir, Deniz Kuzu, İlkan Kından, Uğur Saim Gülmez, Nihat Çetin ve Nihat Mankır görev aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı