REKLAMI GEÇ

İşte CHP Parti Meclisi adayları

İşte CHP Parti Meclisi adayları

CHP’de 36’ncı olağan kurultay başladı. Yarın yapılacak Parti Meclisi seçimleri için üç adayın başvuru yaptığı öğrenildi. İşte o isimler…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2018 Cumartesi, 13:56

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 36’ncı dönem kadrosunu belirleyecek kurultay başladı. Kurultay’ın ilk günü adaylık başvuruları gerçekleşti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu liderlik konusunda bir kez daha Muharrem İnce ile yarışacak.Ümit Kocasakal ve Ömer Faruk Eminağaoğlu adaylık için yeterli desteği bulamadı.

Denizli’de ise daha çok Parti Meclisi’nde yer alacak isimler merak ediliyor. İl kongresinde İl Başkanı Ali Rıza Ertemur ile birlikte toplam 14 kurulday delegesi belirleyen Denizli, büyük kurultayda 17 delege ile temsil ediliyor.
Denizli milletvekilleri Kazım Arslan ve Melika Basmacı’nın yanı sıra Parti Meclisi üyesi Gülizar Biçer Karaca da doğal üye olarak oy kullanacak.

İŞTE ADAYLAR
Denizli örgütünden Parti Meclisi’ne üç ismin aday olduğu öğrenildi. Halen Parti Meclisi üyesi olan Denizli eski miletvekili Gülizar Biçer Karaca aday olacağını günler öncesinden duyurmuştu.
Karaca’nın yanı sıra Pamukkale İlçe eski yönetim kurulu üyesi Zafer Dönmez ile Pamukkale ilçe delgelerinden Özer Bulgur’un da aday oldukları iddia edildi. CHP’de PM üyesi seçimleri yarın gerçekleşecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı