REKLAMI GEÇ

Karaca: “Bu daha başlangıç, mücadeleye devam”

Karaca: “Bu daha başlangıç, mücadeleye devam”

CHP’nin A Takımı’nda yer alan ve Merkez Yürütme Kurulu’na seçilerek genel başkan yardımcısı olan Gülizar Biçer Karaca, Denizli’nin en üst düzeyde temsil edileceği onurlu bir göreve gelmiş olmanın kendisi için farklı anlamlar taşıdığını söyledi. Karaca, “Bu daha başlangıç, mücadeleye devam” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2018 Pazartesi, 18:34

Geçtiğimiz hafta yapılan kurultayda büyük bir başarı göstererek 15. sıradan Parti Meclisi’ne giren Gülizar Biçer Karaca, CHP’nin A Takımı’nda da yerini aldı, MYK üyesi oldu.

MYK üyeliği ve genel başkan yardımcılığı görevlerine getirilen Gülizar Biçer Karaca, Denizli’nin de gururu oldu.

Parti içindeki yeni görevlerini değerlendiren Karaca, Denizli’nin en üst düzeyde temsil edileceği onurlu bir göreve gelmiş olmanın kendisi için farklı anlamlar taşıdığını söyledi.

Emek, alın teri ve mücadele azminin mutlaka karşılık bulduğu CHP’de siyaset yapmaktan ve bu ailenin bir ferdi olmaktan onur duyduğunu ifade eden Karaca, “Dünyanın en değerli doğasına sahip olan ülkemizde doğa talanına dur diyebilecek ve çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye bırakabilmek adına mücadele verecek olmaktan dolayı kendimi şanslı sayıyorum. Çöl denen, asla yeşil bir bitkinin yetişmeyeceği görüşüne karşı dimdik durup, inançla bir doğa cenneti yaratmak, yaşanabilir bir doğa bırakma adına cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren mücadele veren Atatürk’ün bu inancını ve mücadelesini devam ettirebilecek konumda olmak da benim için ayrı bir kıvanç kaynağıdır” dedi.

Denizli’de yerel iktidarın seslerinin genel merkezden çok daha güçlü bir şekilde karşılık bulacağını ifade eden Karaca, “Genel başkan yardımcısı olarak bu görevde bir Denizlili cumhuriyet kadınının bulunmasının, kentin yerel iktidarının en büyük habercisi ve müjdecisi olduğunu düşünüyorum. Bu daha başlangıç, mücadeleye devam. Genel başkan yardımcısı olarak geldiğim noktada bana destek olan tüm Denizli örgütüme teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı