REKLAMI GEÇ

Karaca yeniden CHP PM’ye aday

Karaca yeniden CHP PM’ye aday

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, 3-4 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek 36. Olağan Kurultay’da yeniden aday. Bir önceki seçimde hiçbir listede yer almamasına rağmen büyük başarı göstererek PM’ye giren Karaca, bu başarısını tekrarlamak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2018 Pazar, 14:19

CHP, 36. Olağan Kurultay’a hazırlanıyor. CHP’nin Denizli’deki etkili isimlerinden biri olan, 25. dönemde Denizli Milletvekilliği, ardından da Parti Meclisi üyeliği yapan Gülizar Biçer Karaca, bu görevini sürdürmek için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Bir önceki seçimlerde hiçbir listede yer almamasına rağmen büyük bir başarı gösteren ve aldığı 319 oy ile pek çok önemli rakibini geride bırakan Karaca, CHP Parti Meclisi üyeliğine seçilmişti.

Görev süresi içinde sorumlu olduğu illerde ciddi çalışmalar ortaya koyan, Denizli’de de çalmadık kapı bırakmayan CHP’nin atom karıncası, “Partim için, ülkem için verdiğim mücadelemi sürdürebilmek için yeniden adayım. Daha güzel ve yaşanılır bir ülke yaratmak elimizde. Biz bu amaçla mücadele ediyoruz. Delege arkadaşlarımın olurunu alır ve Parti Meclisi’ndeki görevime devam edersem, mücadeleye devam edeceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı