REKLAMI GEÇ

Keskin’den Kılıçdaroğlu’na çok sert sözler  

Keskin’den Kılıçdaroğlu’na çok sert sözler   

CHP Denizli Milletvekili ve eski Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, çatı oluşumunun Cumhurbaşkanı adayı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu’nun açıklamasına sert sözlerle tepki gösterdi. Keskin, Parti Meclisi (PM) yetkisinin gasp edildiğini öne sürdü, “Başı bozukluk ve keyfilik CHP’de yöntem şekli olamaz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2014 Pazartesi, 18:16

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesinin ardından, 2005 ile 2014 yılları arasında İslam Konferansı Örgütü Genel Sekreterliği görevini yürüten Ekmeleddin İhsanoğlu’nun çatı oluşumun Cumhurbaşkanı adayı olduğunun açıklanması gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medya üzerinden birbiri ardına yorumlar yapılırken, CHP Denizli Milletvekili ve eski Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin,twetter hesabından çok sert sözleri içeren bir açıklama yaptı. Keskin, “Cumhurbaşkanlığı aday açıklamasında PM yetkisi gasp edilmiştir. Başı bozukluk ve keyfilik CHP de yöntem şekli olamaz! Cumhuriyet Halk Partisi kurullar tarafından kurallara uygun olarak yönetilir!” ifadelerini kullandı.

Keskin’in bu çıkışı, CHP çevrelerinde “Kılıçdaroğlu’na karşı kılıçları kuşandı” şeklinde yorumlandı.

Yorumlar

Murat Türk   -  Bağlantı 16 Haziran 2014, 21:58

Genel Başkan Yardımcılığı koltuğu gitti, parti eleştirisi başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı