REKLAMI GEÇ

O HALA HALKIN GÖZDESİ

O HALA HALKIN GÖZDESİ

Önce Mehmet Mir Dengir Fırat, ardından Melih Gökçek ile ilgili ortaya çıkardığı dosyalarla gündeme gelen ve kısa süre içinde halkın sevgisini kazanan ve AKP’lilerin Sherlock Holmes dediği Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’de de sevgi seliyle karşılandı.

/ DENİZLİHABER / 11 Kasım 2009 Çarşamba, 11:55

Mehmet Mir Dengir Fırat dosyasını ortaya attığında toplumun birçok kesiminin dikkatini çeken ve Melih Gökçek dosyasıyla da ilginin daha fazla yoğunlaştığı Kemal Kılıçdaroğlu sevgisi hala yoğunluğunu koruyor. AKP’lilerin kendisine Sherlock Holmes yakıştırmasında bulunduğu Kılıçdaroğlu, Denizli’de de yoğun ilgiyle karşılandı. Kılıçdaroğlu’nun EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki konuşmasını izlemeye gelenler salona sığmadı. Salonun her iki tarafında bulunan hollerin de binlerce Denizlili tarafından doldurulduğunun gözlendiği bu organizasyon sırasında Kılıçdaroğlu, bir açılışa katılmak için gittiği Pınarkent’te de yoğun ilgiyle karşılandı.
Pınarkent’e gelişinde aralarında kadınların ve çocukların da olduğu çok sayıda vatandaşın karşıladığı Kılıçdaroğlu’na ilgi büyüktü. Tören alanına kadar Pınarkentli kalabalıkla yürüyen ve onlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu’yla hatıra fotoğrafı çektirme yarışı da yaşandı. İşte Kılıçdaroğlu’nun Denizli gezisinden bazı kareler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı