REKLAMI GEÇ

Özel, örgütün, gençliğin, umudun, Denizli’nin adayı

Özel, örgütün, gençliğin, umudun, Denizli’nin adayı

CHP’de Pazar günü yapılacak kongre öncesi Levent Özel de adaylığını açıkladı. Özel, adaylık açıklamasında, örgütün, umudun, gençliğin ve Denizli’nin adayı olarak yola çıkmanın onurunu yaşadığına vurgu yaparken, kadınlardan üniversite gençlerine kadar bir dizi projesini de açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 30 Mart 2012 Cuma, 13:56

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kongresi’ne artık saatler kaldı. 1 Nisan 2012 Pazar günü gerçekleştirilecek merkez ilçe seçimlerine üç adayla giden CHP’de adaylık açıklamalarının finalini Levent Özel yaptı.

DENİZLİ’NİN ADAYI
CHP Merkez İlçe Yönetimi’nde bulunan 13 yöneticinin imzalı desteğiyle aday olan Levent Özel, “Örgütün, umudun, gençliğin ve Denizli’nin adayı olarak bayrak yarışına katılmanın onuru ve mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

3 ADAY BİRKEZ DAHA BİR ARAYA GELDİ
Özel’in basın açıklaması öncesi merkez ilçede centilmen yarış ritüeli yaşandı. İlk iki adayın açıklaması öncesi olduğu gibi Öziel’i açıklaması sırasında diğer adaylar Ömer Yurtseven ve Arif Balkanay yalnız bırakmadı. Elinde çiçekler, Levent Özel ile birlikte salona giren diğer iki aday hem düşman çatlatan birliktelik açıklamalarında bulundu, hem de Özel’e seçimlerde başarı diledi.
YAVAŞ DA ADAYLARA DESTEK OLDU
Özel’in açıklamasında diğer adaylardan farklı olarak bu kez salona İl Başkanı Himmet Yavaş da geldi. Yavaş, sonuncu adaylık açıklaması nedeniyle basın açıklamasına katıldığının altını çizerek, 3 adayı yanına alarak Denizli Merkez İlçe Kongresi’nin bir şölen havasında gerçekleştirileceğine vurgu yaptı. Adaylara başarı temennisinde bulunan Yavaş, tüm Denizli halkını ve partilileri Pazar günü gerçekleştirecekleri kongreye davet etti.

KALABALIK BİR GRUP DESTEKLEDİ
Kutlama ve başarı temennisi seremonisinin ardından Levent Özel gazetecilere seslendi. Kalabalık bir partili grubun da destek verdiği basın toplantısında önemli projelerinden bahseden Özel, kendisine destek verenlere “Bana güç verdiniz, destek verdiniz” diyerek teşekkür etti.

PARTİ İÇİ DEMOKRASİ VURGUSU
Özel, parti içinde yetki ve karar mekanizmasına tabanın daha çok katılım sergileyeceği bir modelle merkez ilçe yönetimi anlayışı sergileyeceklerini dile getirirken, örgüt içi demokrasiyi tüm boyutlarıyla hayata geçirip partiye örgütün ve halkın desteğini güçlendirmek istediklerini söyledi.

MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİ UYGULAMASI
Mahalle temsilcilikleri kurarak, dayanışma, iletişim, yardımlaşma ve örgütlenmeye hız vermek istediklerini belirten Özel, kadının ailedeki ve toplumdaki rolünü güçlendirmek için örgüt içindeki etkinliği ve katılımının arttırılması konusunda da çalışacaklarını dile getirdi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
Özel, ayrıca üniversite öğrencilerinin barınmadan ulaşıma, sosyal gereksinimlerinden toplumsal hayata katılımına kadar birçok sorunu ve ihtiyacına yönelik çalışmalar yapacaklarını da belirtti.

HEDEF 2014’TE DENİZLİ BELEDİYESİ
“AKP’nin korku imparatorluğu ve belediyeler ile yaptığı soyguna ve insan sağlığını hiçe sayan uygulamalarına dur demek için de adayım” diyen Özel, 2014 yerel seçimlerinde Denizli Belediyesini alarak belediye burcuna CHP’nin bayrağını dikmek ve halkın belediyesi anlayışını hayata geçirmek için çalışacaklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı