REKLAMI GEÇ

Platform’dan sonra CHP’li Keskin’de sordu

Platform’dan sonra CHP’li Keskin’de sordu

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Denizli Platformu’nun gündeme getirdiği yüksek bilet fiyatları ile ilgili sorunu Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a sordu.

/ DENİZLİHABER / 23 Mart 2012 Cuma, 13:25

Milletvekili Keskin, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na sunduğu yazılı önergesinde, Bakan Yıldırım’a THY ile ilgili bilet fiyatlarının Denizlililere neden yüksek fiyatla verildiğini sordu.

Denizli Çardak Havayollarından sadece Türk Hava Yolları uçakları ile uçulabildiğini hatırlatan Keskin, Türk Hava Yolları, ekonomi biletleri Denizli yolcularına en yüksek bilet fiyatlarından sattığına dikkat çekti.

Denizli İstanbul ekonomi tek yön uçak biletinin 300 TL civarında olduğunu ifade eden Keskin, “Türk Hava Yolları diğer yönlere yarı fiyatına uçuş yaparken Denizli’den uçuşların bu kadar pahalı olmasının gerekçeleri nelerdir? Denizli’den niçin yalnızca İstanbul’a sefer yapılmaktadır? Türk Hava Yolları başka hatlardan uğradığı zararları Denizli’den mi çıkarmaya çalışmaktadır? Denizlili iş adamları yılda 3 milyar doların üzerinde ihracata imza atarak ülkemiz ekonomisine katkıda bulunurken, ihracat ve ithalat yapılan bir şehirden dünyanın her yerine ulaşılmasının sağlanması için herhangi bir düzenleme yapılacak mıdır? Denizli-İstanbul uçuşlarında alınan ücretlerde indirim düşünülmekte midir?” diye sordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı