REKLAMI GEÇ

Yurtseven: Eskihisar seçim bürosu saldırıya uğradı

Yurtseven: Eskihisar seçim bürosu saldırıya uğradı

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Göveçlik’te yaşanan gerginliğin ilk olmadığını, daha önce de İlbade mahallesinde seçim aracının taşlandığını, Eskihisar’daki CHP seçim bürosunun da saldırıya uğradığını ve buradaki afişlerin kesildiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 24 Şubat 2014 Pazartesi, 12:28

Siyasi parti temsilcilerini sağduyuya davet eden CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurtseven, Denizli’de seçim sürecinin gerginlik ve kavgasız devamı için gerekli özeni gösterdiklerini, aynı duyarlılığı diğer siyasi partilerden de beklediklerini belirtti.

Ortamın gerilmemesi için İlbade ve Eskihisar saldırılarını kamuoyuyla paylaşmadıklarını, ancak Göveçlik ile devam ettirilmesinin önümüzdeki dönem için kaygıları artırdığını ifade eden Yurtseven, “İlbade mahallesinde seçim aracımız taşlanarak camları kırıldı. Eskihisar seçim bürosundaki afişlerin kesilmesi ve parçalanmasının ardından, Göveçlikte belediye başkan adayımızın kahvehane toplantısına provokasyon niteliğinde saldırıda bulunuldu. Tüm bunlar üzücü gelişmelerdir. Biz CHP olarak, seçim bitene kadar sağduyulu olmayı ve hoşgörüyü elden bırakmayacağız. Aynı anlayışı diğer partilerden de bekliyoruz” dedi.

Bu yarışın özünde demokrasiyarışı olduğunuYurtseven, “Dövüş arenasında değiliz. Bu platformda fikirler ve projeler yarışmalıdır. Seçimin iradesine gölge düşürülmemesi açısından tüm kurum ve kuruluşlar, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekiyor” diye konuştu.

“VİDEO GÖRÜNTÜLERİ VAR”
Göveçlik mahallesinde AKParti’nin toplantısından çıkan bazı kişilerin CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay’ın toplantı yaptığı kahvehaneye geldiğine dair ellerinde video görüntüleri olduğunu da bildiren Yurtseven, “AK Parti İl Başkanı olayı yalanlamış. Ancak bizim elimizde video görüntüleri var. Gerekirse görüntüleri kamuoyu ile paylaşırız” açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı