REKLAMI GEÇ

Anketlerde öndeyiz

Anketlerde öndeyiz

DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Mustafa Gürbüz, anketlerin kendilerinin önde olduğunu ortaya koyduğunu söyledi. Gürbüz, “Üniversitemizin değerli akademik personeli tarafından gerçekleştirilen bir ankette, burun farkıyla önde olduğumuz ortaya çıkmıştır. Ama bize burun farkı yetmez. Farkı 2 katına çıkartacağız. Tepeden inme bakışla, yüzde 50 oy alacağını iddia edenler, ötekiler yayılacak diyorlardı. Şimdi kendileri yayılacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

Demokrat Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, seçim çalışmalarını hafta sonu da yoğun bir programla sürdürdü. Gürbüz, vatandaşlarla ve partileriyle bir araya gelerek, hazırladıkları projeleri anlattı. Propaganda çalışmalarını başlattığı günden bu yana seçmenleriyle yüz yüze görüşmeyi tercih eden Gürbüz, bu geleneği sürdürdü. DP’nin genç ve dinamik Belediye Başkan Adayı, vatandaşın göstermiş olduğu yoğun ilgidense son derce memnundu. Halka tepeden bakmayan bir siyasi anlayışa sahip olduklarını sık sık vurgulayan Mustafa Gürbüz, “Biz sizin işinizin, ekmeğinizin, aşınızın peşindeyiz. Rant peşinde değiliz” dedi.

DP Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, hafta sonu, Denizli Yaş Sebze ve Meyve Hali, Cankurtaran, Gümüşler ve Bağbaşı Beldeleri’nde seçmenlerinin karşısına çıktı. Aynı gün içinde Edem Center’da Demokrat Partililerle bir araya gelen Gürbüz, Belediye ve İl Genel Meclisi adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Yerel seçimlerde seçmenlerin, taraf ya da hayat seçeceğini tekrar eden Gürbüz, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Şehre yapılan ne varsa sizin, benim cebimizden alınarak yapıldı. Bütün köprülü kavşaklar, alt geçitler, hepimizin cebinden çıktı. Sanmayın ki Denizli hak ettiğini aldı. Almadı, hatta fazlasıyla verdi. Bugün esnafımız, sanayicimiz ve işçimiz can çekişiyor. Hepimiz can çekişiyoruz. Yanıyoruz arkadaşlar, yanıyoruz. Şehrin içine yaptıkları bir tek yatırım yok. Bir tane alt yapı yatırımı yapmış olsunlar alınlarından öperim. Şimdi yapmakta oldukları proje de yüzde onluk rehabilitasyon projesidir. Yarın sizler teveccühte bulunup o makamı bize verirse tüyü bitmemiş yetimin hakkını fitil fitil burunlarından getirmesini namus borcu bilirim” dedi.

Ayrıca seçim yarışının kendileri ile mevcut belediye başkanı arasında geçeceği görüşünü tekrar eden Mustafa Gürbüz, bunun son yapılan bir anketle de kesinleşmiş olduğunu söyledi. Bu çerçevede diğer adaylara şans tanımadığını ifade eden Gürbüz sözlerine şu şekilde devam etti: “Üniversitemizin değerli akademik personeli tarafından gerçekleştirilen bir ankette, burun farkıyla önde olduğumuz ortaya çıkmıştır. Ama bize burun farkı yetmez. Farkı 2 katına çıkartacağız. Tepeden inme bakışla, yüzde 50 oy alacağını iddia edenler, ötekiler yayılacak diyorlardı. Şimdi kendileri yayılacak.”

Belediye başkanı olduğunda halkına müşteri gibi hizmet vereceğini belirten Gürbüz, hedeflerinin yüzde yüz müşteri memnuniyeti olduğunu burada da vurguladı. Gürbüz; “Bir esnaf müşterisiyle kavga eder mi? Sattığı malı müşteri beğenmezse onu azarlar mı? Bir esnaf, alırsan alırsın almazsan almazsın diyebilir mi? O zaman bir belediye başkanı da yaptığı yatırımlardan dolayı halkıyla kavgalı, halkıyla davalı olamaz. Müşteri velinimettir. Dolayısıyla halkı da o belediye başkanı için velinimettir. Bizim sizlerin ve Yüce Mevlamın dışında hesap veremeyeceğimiz hiç kimse yoktur.” dedi.

Daha sonra Cankurtaran Beldesi’nde vatandaşla buluşan DP Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, seçildiği taktirde Cankurtaran’a yeniden belde olma sözü verdi. Belde halkının mevcut yerel yönetimi şikayet ettiği Gürbüz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kaybettiğiniz hakkı geri almak, sizi Denizli’ye bağlayanların burnundan fitil fitil getirmek boynumun borcudur. Başlattığımız Beyaz Yürüyüşle bu zihniyetin düzenini Denizli’de bozduk. Görüyoruz ki, Cankurtaran’da da bozmuşuz. Çünkü o düzenden, sizin, benim, işimize, aşımıza, ekmeğimize fayda yok. Onların işi gücü, o güzelim kutsal değerlerimiz üzerinden kendi makamlarını korumak, sizin makamlarınızı düşünen yok.”

Edem Center’da partilileriyle bir araya gelen Mustafa Gürbüz, yola çıkarken kendisine inanmayanların şimdi gerçekleri görmeye başladığını belirtti. Gürbüz; “Bu düzen, yok sayılan halkımız ve Demokrat Parti adına hızla değişiyor. Biz de zaten, önemli olan mücadelenin içindeki adamların büyüklüğü değil, adamın içindeki mücadelenin büyüklüğüdür diyerek yola çıkmıştık. Biz adam olarak o içimizdeki mücadelenin büyüklüğüne inandık. O da milletimizin işi, aşı, alın teriydi. Allah mahcup etmesin, 29 Mart akşamı hepimizin yüzü gülecek ve Demokrat Parti herkese iyi gelecek.” dedi.

Tüm projelerinin halkın lehine olduğunu kaydeden eden Gürbüz, diğer adayların kendine ait projeleri sahiplendiğini de sözlerine ekledi. Gürbüz, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Projeleriniz bittiyse, sesiniz soluğunuz kesildiyse gelin ben size yardımcı olayım. Bilmiyorsanız gelin, halkın lehine olan şeyleri size öğreteyim.”

Konuşması sık sık, “Başkan Gürbüz!” tezahüratlarıyla kesilen Mustafa Gürbüz, daha sonra Belediye ve İl Genel Meclisi Adaylarını Partililerine ve Denizli kamuoyuna tanıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı