REKLAMI GEÇ

BATIRBEK’İN ŞOK İDDİALARI DOĞRU ÇIKTI

BATIRBEK’İN ŞOK İDDİALARI DOĞRU ÇIKTI

TP Kadın Kolları Genel Başkanı Sema Batırbek, Ekim’de kentimizde yaptığı Denizli’de onlarca çocuğun fuhuş çetelerinin eline düştüğüne yönelik şok iddiaları polisin yaptığı operasyonla doğrulandı.

/ DENİZLİHABER / 10 Aralık 2010 Cuma, 18:21

Ekim ayı içinde Denizli’de parti binasında düzenlediği toplantıda, Denizli ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan, Türkiye Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Sema Batırbek, Denizli’de onlarca çocuğun fuhuş ve organ mafyası çetelerinin eline düştüğünü iddia etmiş, bu şok iddia, kentte büyük yankı uyandırmıştı.

Bu açıklamanın üzerinden sadece iki ay geçerken, Denizli Emniyet Müdürlüğü küçük yaşta çocuk kaçırma ve cinsel istismar suçlarından aranan bir şebekeyi çökertti. Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün ‘Kilit Göbeği’ ismini verdiği operasyonla, 6 kişilik şebekeden 4 kişi yakaladı. 26 olaydan sabıkalı olan sanıkların, küçük yaşta çocukları kaçırdıkları ve cinsel istismarda bulundukları tespit edildi. Böylece TP’li Batırbek’in Denizli’de onlarca çocuğun fuhuş çetelerinin eline düştüğüne yönelik şok iddiaları da bu operasyonla doğrulanmış oldu.

Kentte 2009 ve 2010 yılları içerisinde kilit göbeğini kırmak suretiyle evden, işyerinden hırsızlık olayları gerçekleştirdiği iddia edilen kişiler, Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin 3 aylık araştırması sonucu yakalandı. 6 kişilik şebekenin organize bir şekilde hırsızlık yaptıkları ve bunun dışında küçük yaşta çocuk alıkoyma ve cinsel istismar suçlarını işledikleri ileri sürüldü. Şebeke üyelerinden M.A., Y.B., A.B. ve S.A., eş zamanlı yapılan operasyonlarla yakalandı. Yapılan sorgulamalarında, hırsızlık suçlarını kabul eden zanlıların toplam 26 olaya karıştığı öğrenildi. Yaşanan hırsızlık olaylarında çalınan çok sayıda malzeme, mal sahiplerine teslim edilirken olayla ilgili olarak firari olan K.A. ile F.K.’nin arama çalışmalarının ise devam ettiği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı