REKLAMI GEÇ

BBP seçim çalışmalarına başladı

BBP seçim çalışmalarına başladı

BBP İl Başkanlığı, parti binasında Denizli Belediye Başkan Adayı Süleyman Oruç, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adaylarını bir araya getirerek, seçim öncesinde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 6 Şubat 2009 Cuma, 01:00

29 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde Büyük Birlik Partisi’nden, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi’ne aday olan isimler parti binasında buluştu. BBP Denizli Belediye Başkan Adayı Süleyman Oruç, BBP İl Başkanı Hüseyin Sarı, BBP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe’nin de katıldığı toplantıda, adaylara çiğ köfte ikram edildi. Toplantının açılışında konuşan BBP İl Başkanı Hüseyin Sarı, seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını, sürpriz yapma peşinde olduklarını söyledi.

Büyük Birlik Partisi’nin bazı çevrelerce göz ardı edilmeye çalışıldığını kaydeden Sarı, “Bu seçimlerin en iddialı partisi BBP’dir. Seçim bölgelerinde, iddialı ve saygın isimlerle temsil edileceğiz. Sorumluluğumuz çok büyük. Ülkemizin BBP’ye ve onun kadrolarına ihtiyacı var” dedi. BBP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, “Seçimler de biz de varız” dedi. Efe, “Siyaseti menfaat değil, hizmet aracı olarak gören bir partiyiz. İmkanlarımız doğrultusunda seçim çalışmalarını sürdüreceğiz. Biz seçim yardımı almıyoruz. Alsak bile bunu yine halkın menfaatleri için kullanırız. Ben, değil biz, düşüncesi ile yolumuza devam edeceğiz. İnanıyoruz ve başaracağız. Halkımız bize teveccüh gösterirse, emaneti ehline verirse, ne kadar doğru bir tercih yaptıklarını zamanla görecektir” dedi.

Bütün partililerden, seçim sürecinde, sorumluluklarının bilincinde olmalarını isteyen BBP Denizli Belediye Başkanı Adayı Süleyman Oruç, gece gündüz çalışmak gerektiğini söyledi. Oruç, “Biz hizmet ve inandığımız için bu göreve talip olduk. İktidar yolu, yerelde kazanılan zaferlerle açılıyor. Biz, bu seçimde başarılı sonuç alacağımızdan eminiz. Başarının adresi yerelde muhtar, il genel ve belediye meclis seçimlerini kazanmakla elde ediliyor. Büyük Birlik bu emaneti alacak güce sahip bir partidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı