REKLAMI GEÇ

“Boz ile görüşmedik”

“Boz ile görüşmedik”

DSP İl Başkanı Özkan Fidan, son iki gündür kamuoyunda, Mimar Süleyman Boz’un adının, DSP’nin belediye başkan adayı olarak geçtiğini belirterek, ne kendisinin ne de Masum Türker’in Süleyman Boz ile böyle bir görüşmesinin olmadığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Şubat 2009 Çarşamba, 01:00

DSP’de, Halil Derici’nin adaylıktan çekilmesinin ardından, kamuoyunda, CHP’den Denizli belediye başkan aday adayı olan Mimar Süleyman Boz’un ismi, DSP ile birlikte anılmaya başlanmıştı. Bazı haberlerde, DSP’nin Boz’a adaylık teklifi gönderdiği yazılmıştı.

DSP İl Başkanı Özkan Fidan, bu haberleri yalanladı. Fidan, “Son iki gündür kamuoyunda DSP’nin belediye başkan adayı olarak Sayın Süleyman Boz’un adı geçmektedir. Güya, Sayın Masum Türker kendisini arayıp, adaylık önerisinde bulunmuş. Ne Masum Türker’in ne de İl Başkanı olarak benim böyle bir konuyla yakından uzaktan bir ilgimiz vardır. Sayın Türker’le görüştüm, böyle bir görüşmenin olmadığını söyledi. Bu nedenle, Sayın Süleyman Boz’un adaylık önerenlere teşekkürünün muhatabı, biz değiliz. Sayın Boz’a aidiyet duyguları ile bağlı olduğu partisinde başarılar dilerim” dedi.

Fidan, birkaç gün içerisinde, Denizli belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı