REKLAMI GEÇ

“Bu, siyasi ahlaksızlıktır”

“Bu, siyasi ahlaksızlıktır”

DP Merkez İlçe eski Başkanı Ümit Bahtiyar’ın, MHP’nin Denizli Belediye Başkan Adayı olmasını, DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy “Bu bir siyasi ahlaksızlıktır” sözleri ile DENİZLİHABER’E özel değerlendirdi.

/ DENİZLİHABER / 4 Aralık 2008 Perşembe, 01:00

DP Merkez İlçe eski Başkanı Ümit Bahtiyar’ın, MHP’den Denizli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından, DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy DENİZLİHABER’e özel açıklamalarda bulundu. Bahtiyar’ın, MHP’den aday olmasını eleştiren Bakırsoy, “Bu durumu siyasi ahlaksızlık olarak değerlendiriyorum” dedi.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Bakırsoy, “Denizli MHP, demek ki Denizli’de kendine bir aday bulamadı ve kalkıp DP’nin hem merkez ilçe başkanı hem de belediye meclis üyesi olan Ümit Bahtiyar’ı transfer etti. Bu, hem transfer edenler hem de transfer olan için siyasi bir ahlaksızlıktır” dedi.

Yerel seçimlerde MHP ile DP’nin ittifak yapıp yapmayacağını sorduğumuz Bakırsoy, “Biz, MHP ile herhangi bir ittifaka girmeyiz. MHP ile daha önce ittifak görüşmelerimiz vardı, ancak bu olay sonrasında, ittifak görüşmelerimiz olamaz. Ancak düğünlerde ve cenazelerde görüşürüz. Eğer böyle bir birliktelik olursa, bu DP çatısı altında olmalıdır. Çünkü Denizli, DP’nin en güçlü olduğu bölgelerden biridir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı