REKLAMI GEÇ

Derici, projelerini paylaşıyor

Derici, projelerini paylaşıyor

DSP’den Denizli belediye başkan adayı olan, ancak parti genel merkezi ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle adaylıktan çekilen Halil Derici, Denizli için hazırladığı projelerini, diğer başkan adaylarının faydalanması için kendi ismini taşıyan internet sitesine koydu.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2009 Perşembe, 01:00

Bir süre önce, DSP’den Denizli belediye başkan adayı olan, ancak daha sonra adaylıktan çekilen Halil Derici, projelerini, kendi adını taşıyan internet sitesinde paylaşıma açtı.

Derici, projelerini paylaştığını, yaptığı basın açıklaması ile duyurdu.

‘İnandığım değerlerden vazgeçmedim’

Açıklamasında, inandığı değerlerden asla ödün vermediğini belirten Halil Derici, “Yaşamın, insanoğluna bahşedilen en büyük armağan olduğunu düşünerek, bu armağanı her an en güzel biçimde değerlendirmeye çalıştım. İyi bir baba, iyi bir eş, iyi bir işadamı ve her şeyden önemlisi iyi bir yurttaş olabilmek için büyük çaba gösterdim. Çalışmalarımı her zaman, ülkeme, şehrime, aileme ve işime duyduğum aşkla sürdürdüm ve yaşamımın her döneminde hep doğruların safında yer almaya çalıştım. Sevgili dostlarımın ve değerli hemşehrilerimin çok iyi bildiği bu tavrım, yaşamımın bundan sonraki bölümünde de aynen devam edecektir” dedi.

Gelecekte yaşanabilir bir kent ve yaşanabilir bir dünya kurabilmek adına belirlediği ciddi projeleri bulunduğunu belirten Derici, “Ben, bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını ve toplumsal faydaya dönüştüğüne inanıyorum. Bu amaçla, bu projeleri, internet sitemde yayınlamış bulunuyorum. Onları, hangi siyasi görüşten olursa olsun, bu şehri en iyi biçimde yönetmeye talip arkadaşlarımın ve Değerli Denizli Halkının bilgisine sunuyorum. Yerel yönetim bağlamında, bu biçimde dahi olsa, şehrime bir nebze katkım olursa kendimi çok mutlu hissedeceğim. Raylı sistemden, Üçgen Çarşısı’na, trafikten, alt yapıya kadar birçok konudaki projelerimizin dökümünü içeren rapora: www.halilderici.com adresinden erişilebilir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı