REKLAMI GEÇ

DP Projesi’ni Denizli’de başardık

DP Projesi’ni Denizli’de başardık

Adaylığının açıklandığı günden bu yana, ilk kez DP çatısı altında partililerle bir araya gelen Mustafa Gürbüz, “ANAP ve DYP’nin birleşiminden oluşacak olan DP Projesi’ni, biz Denizli’de hayata geçirmeyi başardık” dedi.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2009 Salı, 01:00

ANAP İl Başkanlığı yapmış bir isim olan Mustafa Gürbüz, 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Denizli’de ANAP ve DP’nin tek bir adayda buluştuğunu dile getirdi. Merkez sağı birleştirmek ve ona canlılık kazandırmak için böyle bir girişimde bulunduklarını söyleyen Gürbüz, “ANAP ve DYP’nin birleşiminden oluşacak olan DP Projesi’ni, biz Denizli’de hayata geçirmeyi başardık. Böyle bir yaklaşımı tüm ülkedeki ANAP ve DP teşkilatlarından bekliyoruz. Denizli Anavatan Partisi İl ve İlçe Teşkilatı ve gelmiş geçmiş tüm yöneticilerimizle birlikte, bu birleşimi daha da kuvvetlendirmek için çaba sarf ediyoruz. Bu destekler ile inanıyoruz ki birleşimin ışığı Denizli’de yanmaya başlayıp, tüm ülkeyi aydınlatacak. 30 Mart sabahında Denizlili vatandaşların göreceği Demokrat Partili Denizli Belediyesi ise bunun en güzel ve en somut örneği olacak” diye konuştu.

Başkan adaylığının açıklandığı günden beri ilk kez DP Parti İl Binası’nda partililerle bir araya gelen DP’li Mustafa Gürbüz, partililere seslendiği konuşmasında 29 Mart’ta DP’nin sandıktan zaferle çıkacağını inandığını belirtti. 1946 yılındaki DP ruhunun canlanması için kendisine verilen başkan adaylığı görevinde, partililerin de desteğiyle başarılı olacaklarını söyleyen Mustafa Gürbüz, “Bizim, Denizli’de DP ruhunun kazanılması için önce birliktelik içinde çalışmamız gerekiyor. Denizli Belediyesi’nin 4 yılda Denizli halkına çektirdiği çilenin sona ermesi için tüm gücümüzle çalışıp DP bayrağını belediyeye dikeceğiz. Bunu yapmak zorundayız. Benim de çocuklarım var ve onların daha temiz bir Türkiye’de ve Denizli’de yaşayabilmesi için bu yola girdim” diye konuştu.

Gürbüz’ün ardından söz alan İl Başkanı Zafer Bakırsoy ise Türkiye’nin ihtiyacı olan merkez sağda birleşmenin bir örneğini, Denizli’de başlattıklarını kaydederek, “Çünkü halk bunu bekliyordu. Anavatan Partisi’nde uzun yıllar siyaset yapmış başarılı bir isim olan Mustafa Gürbüz ile seçimlere katılma kararı aldık. İnanıyorum ki aldığımız bu doğru karar, merkez sağdaki canlılığı, DP’deki şahlanışı gerçekleştirecektir” dedi. Demokrat Parti olarak siyaset yaşamları boyunca, üç şeyi yapmadıklarını ifade eden Bakırsoy, partinin 65 yıllık tarihi boyunca camilere, okullara ve kışlaya siyaset sokmadığının altını çizdi. Bazı siyasi partilerin, manevi değerler üzerinden siyaset yapma gayretini gösterdiğini de sözlerine ekleyen Bakırsoy, “Biz, hizmet verdik, aş verdik, iş verdik, yol, su, elektrik verdik. Biz kendimizi, halkımıza hizmet yoluna adadık. Kabe’ye giden topal karıncaya ‘sen bu hızla oraya varamazsın’ dediklerinde topal karınca, ‘Varamasam da Kabe yolunda can veririm’ demiş. Bizler de bu yolda can vermeye hazır neferler olarak, önce yerel yönetimde daha sonra da ülke yönetiminde söz almaya hazırız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı