REKLAMI GEÇ

DP’de kongre heyecanı

DP’de kongre heyecanı

DP Merkez İlçe Teşkilatı, 19 Temmuz’da yapacağı kongre hazırlıklarını tamamladı. DP Merkez İlçe Başkanı Ümit Bahtiyar, kongrenin ardından tüm güçleriyle yerel seçimlere hazırlanmayı planladıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2008 Perşembe, 00:00

Demokrat Parti (DP) Merkez İlçe Teşkilatı’nda 19 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan kongre için tüm hazırlıklar sona erdi. Delege listesinin merkeze iletildiğini söyleyen DP Merkez İlçe Başkanı Ümit Bahtiyar, 11 Temmuz’dan itibaren delege davetiyelerinin dağıtılacağını belirtti. “Kongrenin partimize barış, birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum” diyen Bahtiyar, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yapılacak olan bu kongrenin, coşkulu bir havada geçmesinin sağlanacağını kaydetti. Şu an için kendisinin tek aday olduğunu dile getiren Bahtiyar, “Atanmış olmanın verdiği bir burukluk yaşıyorum ancak kongrenin ardından bir seçilmiş olmanın mutluluğunu yaşayacağım. Ayaklarımız yere daha sağlam basacak ve yerel seçimler için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz” diye konuştu.

‘İlbadı’yı rahat bırakın’

AKP’nin, özellikle de varoş mahallelerinde çok fazla gücünün kalmadığını söyleyen DP Merkez İlçe Başkanı Ümit Bahtiyar, bu bölgelerde yaşayan halkın bir arayış süreci içerisinde olduğuna dikkat çekti. Bu insanların DP çevresinde toplanmasını sağlayacaklarını ifade eden Bahtiyar, kısa bir süre önce Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ye TOKİ ile protokol yapma yetkisinin verildiği ‘İlbadı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni değerlendirdi. Bahtiyar, “Meclisimizin böyle bir kararı olmadığı halde Başkan Zeybekci’ye projeyle ilgili imza yetkisi verildi. Ancak İlbadı halkı, kentsel dönüşüm projesine karşı çıkıyor. Yıllardır bahçeli, müstakil evlerde yaşamaya alışmış olan İlbadılılar, 11–12 katlı beton yığını apartmanlara çıkmak istemiyor. Sadece birkaç günde toplam 668 İlbadılı vatandaş, karara tepki amacıyla imza verdi. Denizli Belediyesi, bu kararını bir an önce yeniden değerlendirmelidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı