REKLAMI GEÇ

DP’nin adayı Şubat’ta açıklanacak

DP’nin adayı Şubat’ta açıklanacak

DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, DP Denizli Belediye başkan adaylarını, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun, Şubat ayında Denizli’ye yapacağı ziyaret sırasında açıklayacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 19 Ocak 2009 Pazartesi, 01:00

Demokrat Parti 29 Mart Yerel seçimleri için adaylarını tanıtmaya devam ediyor. DP İl Başkanlığı parti binasında düzenlediği toplantıyla 3 yeni belediye başkan adayını daha kamuoyuna tanıttı. Acıpayam, Çardak-Gemiş ve Çivril-Kıralan belediye başkan adaylarını tanıtan Demokrat Parti İl Başkanı Zafer Bakırsoy, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını ve güçlü adayları ile Denizli’de önemli belediyeleri kazanacaklarını söyledi.

DP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Emin Okkaya, ilçelerinde birçok eksik olduğunu, bu eksiklikleri gidermek için aday olduğunu belirtti. Acıpayam’da tarım konusunda önemli eksiklerinin bulunduğunu ve göreve geldiklerinde önceliğin tarım olacağını belirten Okkaya, seçim döneminde seçmenlerine dağıtacakların broşürler ile de yaşanan sorunları halka aktaracaklarını belirtti.

Çivril’in Kıralan Belediyesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Mehmet Kılınçaslan da partisinden istifa ederek, Demokrat Parti’ye geçtiğini ve MHP’ye sitemli olduğunu belirtti. MHP İl Yönetimi’nin göreve geldiği günden bu yana bir kez olsun beldelerine gelmediğini belirten Kılıçaslan, yaşanan bu sorunlardan dolayı partisinden istifa ettiğini ve Demokrat Parti çatısı altında bundan sonra çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Çardak’a bağlı Gemiş Beldesi’nden adaylığını açıklayan Süleyman Birer ise yıllardır Demokrat Parti’de olmanın mutluğu ile beldelerine hizmet etmek için adaylığını açıkladığını belirtti. Bugüne kadar beldelerinde Demokrat Parti’nin seçimleri kazandığını belirten Birer, yeni dönemde de Demokrat Parti’nin beldelerinde birinci parti olacağını ve halka en iyi hizmeti vereceği sözünü verdi.

Toplantının sonunda siyasi gündemdeki konuları değerlendiren Demokrat Parti İl Başkanı Zafer Bakırsoy, Demokrat Parti’nin yerel seçimlere iyi hazırlandığını Denizli Belediyesi başkan adayını da Şubat ayında Denizli’ye gelecek olan Genel Başkan Süleyman Soylu’nun açıklayacağını belirtti. Yerel gazetelerde DP eski İl Başkanı Mehmet Köse’nin aday gösterilmesinin düşünüldüğüne dair haberler çıktığını belirten Bakırsoy, “Parti büyüğümüz Köse ile görüştük ancak kendisinin aday olmadığını söyledi. Ama aday olursa seviniriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı