REKLAMI GEÇ

GİK’te iki Denizlili

GİK’te iki Denizlili

Anavatan Partisi ile birleşen Demokrat Parti’nin genişletilmiş Genel İdare Kurulu’nda iki Denizlili görev aldı. Zekeriya Er ve Beyhan Aslan, güçlü muhalefetin Denizlili sesleri olacak.

/ DENİZLİHABER / 2 Kasım 2009 Pazartesi, 17:40

DP ile Anavatan Partisi’nin bütünleşme kongresi Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongre sonucunda, 20 Mayıs 1983 tarihinde kurulan Anavatan Partisi’nin tüzel kişiliği sona ererek, DP ile birleşti.

Birleşme, Denizli’de, aktif siyasetten uzun bir süre uzak kalan Beyhan Aslan’ı da yeniden siyasetin içine çekti. Birleşme çalışmalarında uzun bir süredir görev alan ve bu nedenle Denizli kamuoyundan uzaklaşan Aslan, Zekeriya Er ile birlikte yeni Demokrat Parti’nin Genel İdare Kurulu’nda görev aldı. İki kurt siyasetçi artık, DP zirvelerinde Denizli’yi temsil edecek.

Birleşme hakkında açıklamalarda bulunan Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Zafer Bakırsoy, iki partinin Demokrat Parti çatısı altında birleşmesinin Türkiye açısından çok iyi olduğunu ve bundan sonra siyasette farklı bir yol izleneceğini söyledi. Türkiye’nin sıkıntılı olduğu bir dönemde iki partinin tek çatı altında toplanmasının Türkiye için çok iyi bir gelişme olduğunu belirten Bakırsoy, “70 milyonun parçalandığı bir dönemde, Türkiye’nin iki önemli partisinin tek çatı altında birlik olması, Türkiye siyasetinde yeni bir dönemin başladığını göstermektedir. Artık işsiz mezunumuz olmayacak, artık evine ekmek götüremeyen işsizimiz olmayacak. Bu ülkeyi bir yerlere getiren ve ülke insanına önemli hizmetler veren siyasiler, artık DP çatısı altında yeniden bu ülke için birlik oldular. Artık Türkiye’nin endişe etmesine gerek yok” dedi.

Demokrat Partisi çatısı altında Denizli’de iki önemli ismin Genel İdare Kurulu’nda görev aldığını da belirten Bakırsoy, “Sayın Beyhan Aslan ve Zekeriya Öz, şu anda Demokrat Parti’nin GİK üyesi olmuşlardır. Anavatan Partisi’nden 28, Demokrat Parti’den 28 yönetim üyemiz ile yakın zamanda genel merkezden gelen emirler doğrultusunda yeni görevler de belirlenecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı