REKLAMI GEÇ

Gürbüz, halkın karşısına çıktı

Gürbüz, halkın karşısına çıktı

DP Denizli Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Gürbüz, Adalet Partisi’nin 48. kuruluş yıldönümünde, halkın karşısına çıktı. DP İl Başkanlığı’nın düzenlediği tanıtım töreni, yerel bir televizyon kanalından yapılan canlı yayınla vatandaşlara ulaştırıldı.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2009 Çarşamba, 01:00

Demokrat Parti Denizli İl Başkanlığı’nın, DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz için düzenlediği tanıtım töreni, Esnaf Sarayı’nda gerçekleştirildi. DP’nin 48. kuruluş yıldönümünde vatandaşın karşısına çıkan Gürbüz’ün tanıtım toplantısı, yerel bir televizyon kanalından canlı yayınla vatandaşlara ulaştırıldı. Törene, DP Genel İdare Kurulu Üyesi Ali Aygören,Denizli İl Başkanı Zafer Bakırsoy, Merkez İlçe Başkanı Fatih Boya, DP’nin ilçe ve belde belediye başkan adayları, eski milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

DP’nin geçmişten bugüne siyasi misyonunun konu edildiği sinevizyon gösterisinin ardından aday tanıtım toplantının açış konuşmasını yapan DP Denizli İl Başkanı Zafer Bakırsoy,Demokrat Parti’nin 63 yıllık köklü bir siyasi geçmişe sahip olduğunu belirterek, “Bu ülkeye büyük hizmetler yaptık. Türkiye’nin her köşesinde imzamız bulunuyor. Çünkü biz köklü bir hareketiz.Bu 63 yıllık siyasi geçmişimizde üç şeyi yapmadık. Biz, camiye siyaset sokmadık, biz, okula siyaset sokmadık, biz kışlaya siyaset sokmadık. Değerler üzerinden siyaset yapmadık. Biz 70 milyonu bir gördük. Bugün ülkemizde siyasetin tek alternatifi yaşadığımız sorunlara çözüm bulacak çare Demokrat Parti’dir” dedi.

Alkışlar arasında kürsüye gelen DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, “Türkiye’de gelmiş geçmiş üç lider var. Biri Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk, biri DP’nin kurucusu Adnan Menderes diğeri ise ANAP’ın kurucusu Turgut Özal’dır. Çünkü onların yürüdüğü yol, milletin yoluydu. Bugün ‘Milletin yolundan yürüyoruz’ diye iktidara gelenlerin, bu milleti ne hale getirdiklerini hepimiz görüyoruz.Demokrat Parti adsız kahramanların partisidir. Sizden bu davaya sahip çıkmanızı istiyorum” dedi.

Gürbüz’ün konuşmasının ardından, tören sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı