REKLAMI GEÇ

Akgün, 71 kişilik yönetimi tanıttı

Akgün, 71 kişilik yönetimi tanıttı

İYİ Parti Denizli’de yönetim değişiminin ardından 2 Eylül’de il başkanı olarak atanan Hasan Akgün, 71 kişilik yönetimini belirledi. Akgün, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basının karşısına geçti, süreci ve hedeflerini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2019 Salı, 11:44

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından 2 Eylül’de il başkanı olarak görevlendirilen Hasan Akgün, 71 kişiden oluşan yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttı.

“CESURLAR HAREKETİ”
Cesurlar hareketi olarak başlayan sürecin partileşme ile ete kemiğe büründüğünü belirten İl Başkanı Hasan Akgün, cesurlardan oluşan 71 kişilik güzel bir liste oluşturduklarını söyledi. Yönetim olarak Denizli’ye ve siyasete hizmet için yola çıktıklarını anlatan Akgün, yönetimde yer alan isimlerin toplumun tüm kesimlerine hitap ettiğini kaydetti.

KONGRE SÜRECİ
İYİ Parti Denizli İl Teşkilatı olarak genel merkez tarafından atamayla görevlendirildiklerini ifade eden Akgün, bundan sonraki sürecin de yine genel merkez kararları ile şekilleneceğini vurguladı.

Akgün, “2 Eylül’de tarafımıza ulaştırılan karar ile atandık. Kongreye gitmeyi biz yönetim olarak elbette isteriz. Ancak, bundan belirleyici olan genel merkez kararlarıdır. Genel merkez ‘45 günlük süre içinde kongreye gidin’ derse, kararı alır, kongreye gideriz. Ancak, atama yenilenir ve görevinize devam edin derlerse de görevimizin başındayız” dedi.

MAHKEME VE KAYYUM TALEBİ
Parti içindeki bazı isimlerin mahkemeye başvurduğu ve kayyum atanması talebinde bulunduğuna yönelik soruya da yanıt veren İl Başkanı Hasan Akgün, henüz kendilerine ulaşan bir bilgi ve belgenin olmadığını söyledi. Akgün, “2 Eylül itibariyle görevlendirilen il başkanı karşınızda. Neden mahkemeye başvurdular, neden kayyum istediler bilmiyorum. Bu talepte bulunanların arasında, partinin kuruluşundan itibaren yönetimde yer alan isimler var. Keşke eleştirilerini o zamanlarda dile getirselerdi” diye konuştu.

“LAF OLSUN DİYE MUHALEFET YAPMAYACAĞIZ”
Önümüzdeki dönem çalışma stratejilerine ilişkin ipuçları veren Hasan Akgün, “Bizi tanıyanlar, ne kadar etkin siyaset ve muhalefet yaptığımızı iyi bilirler. Tavrımızı ve tepkimizi gerektiği zaman net bir şekilde ortaya koyarız. Ancak, laf olsun diye de siyaset ve muhalefet yapmayız” dedi.

“KİMSEYİ GÖREVDEN ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ”
İlçelerdeki yapılanmalara ilişkin değerlendirmeler de yapan İl Başkanı Hasan Akgün, kimseyi görevden almayı düşünmediklerini söyledi. Akgün, “İlçe başkanları ve yönetimlerine ilişkin görevden alma düşüncemiz yok. Şu anda ilçe başkanı olmayan 3 ilçemiz var. En kısa süre içinde Sarayköy, Babadağ ve Bozkurt’a ilçe başkanı atamalarını yapacağız” dedi.

KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK
İYİ Parti’nin bir kadın hareketi olduğunu, bu nedenle de kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığın süreceğini ifade eden Akgün, başkan yardımcılarından en az 4’ünün kadınlardan oluşacağını, liyakat sahibi her ismin önemli görevlerde yer alacağını vurguladı.

İYİ PARTİ İL YÖNETİMİNİN TAM LİSTESİ
Abdi Baklan, Adil Aydın, Hüseyin Koçlu, Ahmet Er, İbrahim Afatoğlu, Ahmet Kılınç, İbrahim Sabuncuoğlu, Ahmet Zeki Selamet, İrfan Zeren, Ali Tavaslıoğlu, İsmail Ağar, Alime Güngör, Jale Akıncı, Alper Ay, Kenan Sırmalı, Arif Solak, Keziban Özyer, Ayla Yakalı, Masum Demirel, Aysun Doğanay, Murat Kuru, Ayşe Çelik, Namık Demirci, Ayşe Tomaşoğlu, Nazlı Yaşatürk, Bilal Çelikel, Necati Tahal, Birsen Kök, Nuri Alper Kabukçu, Çağdan Korkmaz, Oğuz Güler, Cemalettin Baydar, Osman Akkoyun, Duygu Aköz, Osman Könür, Elvan Aydoğan, Pelin Çetinalp, Emine Sağlık Kanatsız, Rıfat Akgül, Emre Çılgın, Savaş Sütçü, Engin Nikbay, Serdar Akalın, Ergün Erözkan, Serkan Turan, Ergün Mercan, Sertaç Sarıaslan, Ertan Keskin, Süleyman Hançer, Faruk Alyaz, Şefik Süzgün, Fatih Boya, Şule Namlı, Fatih Çil, Türkay Berberoğlu, Gökhan Candoğan, Ülkü Eryılmaz, Gülay Tekin, Ümmühan İlti, Gülşah Aydemir, Ünal İncegür, Gülşah Tıkıroğlu Yıldırım, Yalçın Bedel, Hakan Bakırsoy, Yasin Yolcu, Hakan Kavak, Haldun Yazıcı, Hayriye Ateş, Hüseyin Erol, Yusuf Erdem ve Zekeriya Öz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı