REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’de teşkilatlar tamamlandı

İYİ Parti’de teşkilatlar tamamlandı

İYİ Parti’de Kurucular Kurulu Üyesi Yasin Öztürk’ün İl Başkanı olarak atanmasıyla başlayan süreç tamamlandı. Daha önce 15 ilçe başkanı ve yönetimini belirleyen İYİ Parti, Acıpayam, Kale, Bekilli ve Honaz teşkilatlarını da tamamladı, evraklar Öztürk tarafından Parti Genel Merkezi’ne verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2017 Cuma, 10:46

İYİ Parti Denizli teşkilatlarını tamamladı. Kurucular Kurulu Üyesi Yasin Öztürk’ün İl Başkanı olarak belirlenmesiyle başlayan süreçte hummalı bir çalışmaya giren İYİ Parti, baskın bir seçime karşı teşkilatlarını hızla tamamladı.

15 İLÇE YÖNETİMİ DAHA ÖNCE BELİRLEMİŞTİ
İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, daha önce düzenlediği basın toplantısıyla 15 ilçe başkanı ve yönetimini açıklamıştı. Babadağ Ayşen Yümsek, Baklan Hasan Ali Orhan, Beyağaç İSmet Şener, Bozkurt Meral Kocaman, Buldan Mehmet Tuğrul, Çal Süleyman Semerci, Çameli Mustafa Süslü, Çardak Memiş Yöntem, Çivril İsmail Çorbacıoğlu, Güney Serdar Tapalı, Merkezefendi Şule Türkaslan, Pamukkale Adem Supçin, Sarayköy Pervin Pamukçu, Serinhisar Adil Baytemir ve Tavas Bekir Yakıt göreve getirilmişti.

4 İLÇE DAHA TAMAMLANDI
İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, üzerinde biraz daha titiz çalıştıkları Acıpayam, Kale, Bekilli ve Honaz İlçe Başkanlarının da belirlendiğini söyledi. Acıpayam’da İbrahim Kılıç, Kale’de Murat Soyluer, Bekilli’de Murat Çankal, Honaz’da da Nazım Kazan’ın ilçe başkanı olarak görevlendirildiğini belirten Öztürk, teşkilatlanma sürecini tamamladıklarını kaydetti.

EVRAKLAR GENEL MERKEZE VERİLDİ
İlçe teşkilatlarının tamamlanmasının ardından İYİ Parti Genel Merkezi’ni ziyaret eden Yasin Öztürk, il ve ilçe teşkilatlarının yönetim kurulu resmi evraklarını teslim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı