REKLAMI GEÇ

Meclis desteği artıyor

Meclis desteği artıyor

DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, AKP Denizli Milletvekili Selma Aliye Kavaf ve JMO Şube Başkanı Özer Tunçtürk, DENİZLİHABER’in ‘On Kasım’da ON Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasına destek verenlerin arasına katıldı.

/ DENİZLİHABER / 20 Ekim 2008 Pazartesi, 00:00

Başladığı günden bu yana adeta bir çığ gibi büyüyen ‘On Kasım’da ON Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyası, aldığı desteklerle büyümeye devam ediyor. Denizlili Vekiller Hasan Erçelebi ve Selma Aliye Kavaf ile JMO Şube Başkanı Özer Tunçtürk de DENİZLİHABER’in ‘On Kasım’da ON Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasına destek verenlerin arasına katıldı.

‘Ne gerekiyorsa  yaparız’
Şahsı ve partisi adına DENİZLİHABER’in kampanyasını gönülden desteklediğini belirten Demokratik Sol Parti (DSP) Denizli Milletvekili Dr. Hasan Erçelebi, böyle bir kampanyaya imza atmasından ötürü DENİZLİHABER’i tebrik etti. Erçelebi, sözlerine şöyle devam etti: “Her şeyden önce biz milletvekili de olsak önce vatandaşız. Yapmamız gereken her görevde varız. Dilerim 10 Kasım günü orada on bin kişi değil, on binlerce kişi olur. Denizlinin bunu yapacağına inanıyorum. Denizli atasına sahip çıktığını tüm ülkeye gösterecektir. Yoksa tüm Cumhuriyet Dönemi’nin kazanımları, kurtuluş savaşında bizi arkamızdan hançerlemeye çalışan kişilerin eline geçecektir. Ben şahsım adına ne yapmam gerekiyorsa yapmaya hazırım. Partim de buna tam destek verecektir.”

‘Ortak noktada buluşacağız’
Ülke olarak hem ekonomik hem de siyasi anlamda zor bir dönemden geçtiğimizi söyleyen Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Denizli Milletvekili Selma Aliye Kavaf, bu kampanyayla birlikte tüm ülkeye bir mesaj verileceğini dile getirdi. Birlik ve beraberliğimizi ortak bir söylem ve eylemde buluşturmak adına toplumun ortak paydası olan Ulu Önder Atatürk’ün gölgesi altında buluşmanın son derece anlamlı olduğunu da sözlerine ekleyen Kavaf, kampanyaya gönülden destek verdiğini kaydetti.

‘Tüm ülkeye örnek olsun’
‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasına oda olarak destek vereceklerini açıklayan Jeoloji Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Özer Tunçtürk, Denizli’de görev yapan tüm kurum ve kuruluşları da bu kampanyaya destek vermeye davet etti.  Özer, “JMO olarak bu anlamlı kampanyaya biz de destek veriyoruz. İç ve dış tehditlerin ülkemize yöneldiği, bazı değerlerimizin yok sayıldığı şu günlerde böyle bir kampanyayla halkımızı Ulu Önder Atatürk’ün gölgesi altında bir araya getirme fikrini ortaya atan DENİZLİHABER’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu hassasiyetin Denizli halkı tarafından da gösterileceğinden hiç kuşkum yoktur. Umuyorum ki bu anlamlı toplumsal tavır, tüm ülkeye güzel bir örnek teşkil eder” diye konuştu.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı