REKLAMI GEÇ

Meral Akşener hükümete Denizli’den yüklendi

Meral Akşener hükümete Denizli’den yüklendi

İyi Parti Lideri Meral Akşener, Denizli’deki mitinginde hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı, “Bugün devlet denilince insanlar korkuyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2018 Cumartesi, 16:39

Denizli’den Meral Akşener geçti. İyi Parti lideri il binasının açılışı için geldiği Denizli’de halka seslendi. Akşener konuşmasının büyük bölümünü hükümete ayırdı. Devletin güven vermesi gerektiğini bugünkü şartlarda herkesin devletten korktuğunu söyleyen Akşener, “İyi Parti, umudunu kaybeden gençlerin umudu olmak için kuruldu” dedi. İşte Akşener’in Denizli mitinginde yaptığı konuşmanın satır başları…

BİR ADAM KIŞ LASTİĞİNE KARIŞIR MI?
İyi Parti’nin devlet- millet kaynaşmasını yeniden sağlayacağını söyleyen Akşener; “Devlet denilince insanın aklına güven gelecek. Bugün devlet denilince insanlar korkuyorsa, bunun sebeplerinden birincisi, tek adamın ağzından her şeyin yapılıyor olması. Bırakın kardeşlerim, bir adam kış lastiğine kadar karışır mı? Olağanüstü halle yönetilen bir Türkiye ve adaletin ortadan kalktığı bir Türkiye. Türkiye sorunlarını çözemiyor, sorunlarının altında kaldı. İkinci sorun ise, Türkiye Dünya’yı takip edemiyor. Dünya’nın gelişimini ıskalayan, gençlerimizin mutsuzluğuna yol açan, liyakatı ortadan kaldıran, kayırmacılığı ve imtiyazı öne koyan, müthiş bir yolsuzluk ekonomisinin geçerli olduğu bir Türkiye’de, ne dünya ile rekabet edilir ne de sanayisi ilerler gelişir” dedi.

AFRİN HAREKATINA DESTEK
“Akşener sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün Afrin’deyiz. İyi Parti olarak daha önce davullu zurnayla harekat yapılmamalı dedik. O zamandan beri Afrin’den mücadele eden Mehmetçiğimizin arkasında durmaya dikkat ediyoruz. Çünkü devlet yönetmek ciddi bir iştir ve bu arkadaşlar, 16 yılda devlet yönetmeyi öğrenemiyorlar. Bu ablanızın harekatta imzası var. Siz o zamanlar davulla zurnayla Mehmetçikleri afişe ederek, kumandalarla komutanları afişe ederek ve o gün orada içişleri bakanı olarak övündüğümüz duydunuz mu? Çünkü asgari müdahaleler ciddiye alınmalıdır. Futbol maçına benzemez. AK Parti Genel Başkanı konuşuyor, diyor ki, daha yeni hazırlığa başladık davulla zurna ile üstelik. Utanın utanın. Futbol oynamıyoruz. Ana kuzularımız, sizin düşürdüğünüz çukurdan , Türkiye’yi çıkartmak için kanıyla canıyla bir mücadele veriyor. Siz işin ciddiyetinde değilsiniz. Nasıl bir kafadır, nasıl bir yürektir. Böyle bir söz olabilir mi, 20-25 şehidimiz var dedi. Kardeşim ayıp ayıp, bahsettiğin beş kişi insan, can, hayat. Kimi annenin kuzusu, kimi kınalı kuzunun babası. Sen rakam görüyorsan eğer, yazıklar olsun sana…”

“İNSANLAR MUTSUZ”
Türk insanının mutsuz olduğunu söyleyen Akşener, İyi Parti’nin adaletle, hukukun üstünlüğü ile herkese eşit mesafede durarak liyakata önem veren bir anlayışa sahip olacağını söyledi. Akşener; “Onun için İyi Parti’den kokuyorlar. Ama biz cesaretliyiz. Bizi de korkutmaya çalışmayın. Herhangi bir kardeşimin, herhangi bir arkadaşımın saçının teline zarar geldiğinde, bu dünyayı size dar ederiz. Arkadaş gazi olacakmış, gazilik savaş meydanında olur. Kardeşim Atatürk’ü ne kadar kıskanıyormuşsun be! Olmaz , olamaz. Gazilik er meydanında olur. Kantinde askerlik yapanlarla olmaz, çocuğuna çürük raporları alanlarla olmaz. Hem gazilik hem de şehitlik makamını sulandırmaktan başka bir şey değil bu” diye konuştu.

“KOLTUKTAN KALKAMAYAN, CANINDAN NASIL VAZGEÇECEK”
İyi Parti Genel Başkanı Akşener sözlerini şöyle sürdürdü: “Barolara kızdılar, tabiplere kızdılar. ‘Türk-Türkiye’yi kaldırmaya çalışıyorlar. Apo’nun canına minnet, PKK’nın canına minnet. Rezil oluyoruz rezil Dünya’ya. Türkiye’ye İyi Parti iyi geldi iyi gelmeye devam edecek. Saray koalisyonları yapmadan, şimdi bir de moda oldu, herkes Afrin’e gidiyor. Ben de merak ediyorum, koltuktan kalkmaya cesaret edemeyenler, candan nasıl vazgeçecek? Bir ton koruma ile geziyorsun, hadi gidin de görelim!”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı