REKLAMI GEÇ

Meral Akşener’in hedefinde Nihat Zeybekci vardı

Meral Akşener’in hedefinde Nihat Zeybekci vardı

İyi Parti lideri Meral Akşener, parti binasının açılışı için geldiği Denizli’de halka seslendi. Akşener’in hedefinde olan isim ise Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ydi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2018 Cumartesi, 15:58

İyi Parti Genel Başkanı partisinin il binası açılışı için Denizli’ye geldi. Bir saat gecikmeli geldiği kent merkezinde, Delikliçınar Meydanı’ndaki parti binasının açılışını gerçekleştiren Akşener burada halka seslendi. Akşener’in hedefinde Ekenomi Bakanı Nihat Zeybekci vardı.

ATLILAR KARŞILADI
Akşener’i Denizli’de çok sayıda partili karşıladı. Çardak’tan konvoyla gelen Akşener, Çınar Meydanı’na atlı spor kulübü üyelerinin refaketinde geldi. Polisin geniş güvenlik önlemleri altında partilileri ile buluşan Akşener il binası önünde kurulan platformda halka seslendi. Denizli’de İyi Parti’nin birinci olacağını söyleyen Meral Akşener, kentteki altyapı çalışmalarına göndermede bulundu.

SEN İNANDIN MI?
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminde altyapıya ilişkin sözlerini eleştiren İyi Parti lideri Akşener; “Buraya gelince il başkanımıza sordum. Daha önce geldiğimde inşaat işleri vardı, ne oldu diye… Meğerse ekonomi bakanı, belediye başkanıyken yüzyılı karşılayacak altyapı sözü vermiş. Ben de; “Başkanım sen inandın mı?” diye sordum. Bunların hizmet diye yaptıkları her iş asgari yüz yıl sürer” dedi.

DENİZLİ’YE GELEN HİZMET YETERLİ Mİ?
Denizli’nin bir sanayi ve tarım kenti olduğunu vurgulayan Akşener sözlerini şöyle sürdürdü: “Denizli yıllarca dünyayı doyurdu. Hem de tekstil şehridir. Denizli Türkiye ihracatının yüzde 2’sini yaparken, Denizli’ye gelen hizmet aynı mıdır, hayır. Okulları bitiren çocuklarımızın iş bulma imkanı var mıdır, hayır. Soruları çalınmış bir ülkede, çocuklarınıza umut verebilir misiniz, hayır. Eğer Ak Parti’li bir yakınınız yoksa, devlette çalışma bekanız yoktur. KPPS’den kaç alırsanız alın, atanma ihtimaliniz yoktur. Öğretmenler atanmayı bekliyor. Madem atamayacaktın, bu kadar okulu niye açtın kardeşim? Eğer Denizli’de insanlar işsizse, utanın utanın! Yüzünüz kızarsın”

İL BİNASINI AÇTI
Konuşmaların ardından partililerle birlikte il binasının açılışını gerçekleştiren Akşener, kurdele kesmeden önce dua okudu. Parti binasında incelemelerde bulunan İyi parti lideri, Denizli teşkilatı üyeleri ile tanıştıktan sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha önce Çınar esnafı ile buluşacağı ve dert dinleyeceği söylenen Akşener, uçağının rötar yapması nedeniyle bu planını gerçekleştiremedi. İyi Parti lideri Buldan ilçe teşkilatının açılışını gerçekleştirmek üzere buraya hareket etti.

Yorumlar

Eren20   -  Bağlantı 10 Şubat 2018, 16:37

Ust yapi icin kapanan yollar en az 1_2 ay kapali.sanki goren de otoban yapiyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı