REKLAMI GEÇ

Necmettin Erbakan vefatının 9. yılında anıldı

Necmettin Erbakan vefatının 9. yılında anıldı

Saadet Partisi Necmettin Erbakan, vefatının 9. yılında Denizli’de gerçekleşen programda anıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Şubat 2020 Cuma, 09:41

Saadet Partisi Denizli İl Başkanlığı tarafından Erbakan Haftası etkinlikleri kapsamında Pamukkale Halk Eğitim Merkezi’nde program düzenlendi.

Merhum Erbakan’ın ideallerinin ve düşüncelerinin anlatıldığı programa, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri Yusuf Yiğitalp ve Mehmet Akif Kocamanoğlu, İl Başkanı Mehmet Fatih Aktaş, siyasi parti üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Türkiye’nin kendi dinamiklerinden ve değerlerinden hızla uzaklaştığı bir dönemde Necmettin Erbakan’ın siyaset sahnesinde görev aldığını belirten Yiğitalp, “Erbakan Hoca, toplumu yeniden kendi mecrasına döndürecek çok önemli adımlar attı. Bu ülkeyi bir yere taşımak için, ekonomik olarak, ticari olarak, diplomasi olarak, iç barış olarak, hangi alana dokunursanız dokunun, katma değer üretme anlamında yoğun bir çabanın, derdin, özlemin içinde oldu. Bu ülkenin yarınlarına dair, sadece coğrafyamıza değil, bütün dünyanın birliğine, kardeşliğine, selametine ve saadeti için çalıştı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı