REKLAMI GEÇ

Pamukoğlu Denizli’de

Pamukoğlu Denizli’de

Hak ve Eşitlik Parti Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Denizli’deki ziyaretinde yaptığı açıklamada, PKK’nın son dönemde eylemlerindeki azalmayı değerlendirdi. Pamukoğlu, yaşanan durumun kış şartlarından kaynaklandığını belirterek, yerel seçimlerle bir bağlantısının olmadığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2009 Perşembe, 01:00

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, halkın sorunlarını dinlemek ve esnaf ziyaretleri için Denizli’ye geldi. Pamukoğlu, partililer ile birlikte Denizli sokaklarında dolaştı. Yolda gördüğü öğrencilere, partilerinin, kartal simgeli rozetlerini de dağıtan Pamukoğlu, çocuklardan kendisini her zaman hatırlamalarını istedi. İlk olarak parti binasına gelen Pamukoğlu, burada partililer ile bir araya gelerek gündemdeki konuları değerlendirdi. Denizli’ye ikinci kez geldiğini ve bu kez amacının halkla birlikte olmak ve onların sorunlarını dinlemek olduğunu belirten Pamukoğlu, Denizli’nin sanayisi ile e ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Son dönemlerde yaşanan kriz ve iktidarın yanlış politikalarından dolayı Denizli sanayisinin zor durumda kaldığını, esnafın da para kazanmadığını belirten Pamukoğlu, “Denizli’de bugün esnafımızı ziyaret edeceğiz, sanayicimiz ile bulaşacağız ve köylerimizdeki çiftçilerimiz ile sorunları dinleyeceğiz. Biz bunların nasıl çözüleceğini ve neler yapılacağını anlatacağız” dedi.

Gazetecilerin PKK’nın son dönemlerde eylemlerini azaltmasını nasıl değerlendirdiğini sorması üzerine Pamukoğlu, kış koşullarında PKK’nın eylem yapamadığını ve bu dönemde askeriyenin dağa gidip PKK’yı bitirebileceği bir dönem olduğunu belirtti. Kış koşullarından dolayı karakollara eylem yapılamadığını belirten Pamukoğlu, yaşanan bu durumun 30 yıldır aynı olduğunu ve iktidara geldiklerinde PKK’yı bitireceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı