REKLAMI GEÇ

Sarun, ANAP’a geri döndü

Sarun, ANAP’a geri döndü

Tavas İlçesi´nin bağımsız Belediye Başkanı Bayram Sarun, ANAP’a geri döndü. 29 Mart yerel seçimlerinde, tekrar Anavatan Partisi’nden belediye başkanlığı için aday olan Sarun’a tekrar parti rozeti takıldı.

/ DENİZLİHABER / 5 Ocak 2009 Pazartesi, 01:00

Anavatan Partisi, Tavas Belediye başkan adayını Bayram Sarun olarak açıkladı. 1984-1989 yılları arasında Anavatan Partisi’nden Tavas Belediye başkanlığına seçilen, 2004 yerel seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkanı olan ve ardından partisinden istifa ederek belediye başkanlığı görevini, bağımsız olarak sürdüren Bayram Sarun, tekrar Anavatan Partisi’nden Tavas Belediye başkan adayı oldu.

‘Yuvaya dönmekten mutluyum’

Parti binasında düzenlenen basın toplantısıyla İl Başkanı Aykut Yıldırım tarafından kendisine parti rozeti takılan Tavas Belediye Başkanı ve Anavatan Partisi Tavas Belediye Başkan Adayı Bayram Sarun, yuvaya geri dönmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

‘Merkez sağ’ın tek adresi Anavatan’

Anavatan Partisi’nin 2009 yerel seçimleri için tüm yurtta olduğu gibi Denizli il ve ilçelerinde seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü belirten İl Başkanı Aykut Yıldırım, merkez sağda yer alan tüm siyasi partilerin Anavatan Partisi etrafında kenetleneceğini ve Anavatan Partisi’nin hiçbir partiyle koalisyon içinde bulunmayacağını ve tek başına seçimlere gireceğine kaydetti.

‘Ülke insanı yarınını düşünemez oldu’

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan ANAP İl Başkanı Yıldırım, AKP Hükümeti’nin uygulamış olduğu yanlış ekonomik programlardan dolayı ülke insanının yarınını göremez duruma geldiğini söyledi. Yaşanan ekonomik krizden dolayı insanların artık yarınlarını değil, bugünlerini düşündüklerini de söyleyen İl Başkanı Yıldırım, gerekli tedbirlerin acilen alınmaması durumunda Türk halkının büyük bir çıkmaza doğru sürüklendiğine dikkat çekti.

‘Vahşete seyirci kalınıyor’

İsrail hükümetinin Filistin halkına uyguladığı vahşete de dikkat çeken ANAP İl Başkanı Yıldırım, Filistin’de yaşanan İsrail vahşetine tüm dünya ülkelerinin seyirci kaldığını belirterek, acilen başta Türkiye olmak üzere Ortadoğu ülkelerinin bu sorunu çözmek için harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı