REKLAMI GEÇ

TDH’nin Acıpayam çıkarması

TDH’nin Acıpayam çıkarması

Türkiye Değişim Hareketi İl Başkanlığı, ilçelerde örgütlenmesine hız verdi. TDH İl Başkanı Nevzat Deniz ve Merkez İlçe Başkanı Osman İnceler, adeta Acıpayam’a çıkarma yaptı.

/ DENİZLİHABER / 27 Ekim 2009 Salı, 16:49

Türkiye Değişim Hareketi İl Başkanı Nevzat Deniz ve Merkez İlçe Başkanı Osman İnceler örgüt yapılanması için Acıpayam’dan gelen davete katıldı. Acıpayamlılar, Türkiye Değişim Hareketi’ne gönüllü olmak ve katılmak için İl Başkanı Nevzat Deniz’i Acıpayam’a davet etti.

Acıpayam’a giden TDH İl Başkanı Nevzat Deniz ve TDH Merkez İlçe Başkanı Osman İnceler’i çok sayıda Acıpayamlı karşıladı. Acıpayam’da bir köy kahvesinde gerçekleştirilen toplantıda TDH İl Başkanı Nevzat Deniz, Türkiye Değişim Hareketi ile ilgili bilgiler verdi. Pür dikkat TDH İl Başkanı Nevzat Deniz’in konuşmasını dinleyen Acıpayamlılar konuşma bitiminde TDH İl Başkanı Nevzat Deniz’i alkış yağmuruna tuttu.

Toplantıya katılan Acıpayamlılar, TDH’nin Acıpayam’da yapılanması için gönüllü olduklarını ifade ederken, TDH Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Türkiye’nin yeni lideri olması için var gücüyle çalışacaklarını ifade ettiler.

TDH İl Başkanı Nevzat Deniz ise toplantı sonrası “Acıpayam’da bu kadar çok gönüllü olması bizleri bir hayli sevindirmiştir. Denizlimizin dört bir yanından oluşumumuza katılmak isteyen vatandaşlarımızdan davet alıyoruz. Türkiye Değişim Hareketi’ne gün geçtikçe katılım hızla artmaktadır. Bu, Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün “Denizli benim için en önemli şehirlerimizden biridir. Denizli’nin gerçek sorunlarını biz biliyor ve ancak çözümü de bizdedir” sözlerini gayet iyi anlatmaktadır. Bu söylemi duyan tüm Denizlililer güvenilir lider Mustafa Sarıgül’e ve oluşumu Türkiye Değişim Hareketi’ne katılmaktadır. Türkiye’nin çaresi bizdedir. Türkiye’nin değişime ihtiyacı vardır. Değişim de Türkiye Değişim Hareketi ile olacaktır”’ diye konuştu. Yaklaşık dört saat Acıpayam’da kalan TDH İl Başkanı Nevzat Deniz ve TDH Merkez İlçe Başkanı Osman İnceler, Acıpayam’da güçlenerek Denizli’ye dönmenin haklı gururunu yaşadılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı