REKLAMI GEÇ

TP GÜNEY’DE ÖRGÜTLENDİ

TP GÜNEY’DE ÖRGÜTLENDİ

Türkiye Partisi Denizli İl örgütü tarafından ilçelerde yürütülen çalışmalar sonucunda Güney ilçesinde de teşkilat kuruldu.

/ DENİZLİHABER / 13 Aralık 2010 Pazartesi, 17:22

Yaklaşan genel seçimler öncesinde örgütlenme çalışmalarına devam eden Türkiye Partisi Denizli İl yönetimi, Güney ilçesinde örgütlenerek başkanlığa Halil Ergin’i getirdi. Parti binasında düzenlenen atama törenine Denizli İl Başkanı İmdat Aday, yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri katıldı. Halkın büyük desteğini alarak hızla büyüdüklerini belirten İl Başkanı İmdat Aday, “2009 yılında kurularak her geçen gün büyümesini sürdüren partimizin çıtasını yükseltmeye devam edeceğiz. Denizli ilçelerinde örgütlenme çalışmalarımız da devam ediyor. Türkiye’de yaşanan sorunlar ve sıkıntılar ortadadır. Bizler yaşanan sorunlara çözüm üretmek adına göreve geldik. Halkımızın desteği ile sorunlara çözüm üretme adına birlik beraberlik içerisinde olacağız. Genel Başkanımız Abdüllatif Şener önderliğinde halkımızın hizmetine talip olduk ve bu görevi layığı ile yerine getirmeye çalışacağız” dedi.
Kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını ifade eden Güney İlçe Başkanı Halil Ergin ise “Dik duruşu ve dürüstlüğü ile halkın sevgisini kazanan bir liderin kurduğu bir parti içerisinde olmaktan ve hizmet edecek olmaktan dolayı mutluyum. Güney ilçesinde seçimler öncesi gerekli çalışma ve hazırlıkları hızlı bir şekilde tamamlayarak ilçemizde süregelen geleneği yıkıp partimizin büyük başarılara imza atmasını hedefliyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Halil Ergin’e mazbatası verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı