REKLAMI GEÇ

TÜRKİYE PARTİSİ, ÇAMELİ’NE ÇIKARMA YAPTI

TÜRKİYE PARTİSİ, ÇAMELİ’NE ÇIKARMA YAPTI

Genel seçimlere hızlı bir şekilde hazırlanan Türkiye Partisi İl Teşkilatı, Çameli’ni ziyaret ederek vatandaşlar ve esnaf ile bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 30 Kasım 2010 Salı, 17:40

Türkiye Partisi (TP) İl Teşkilatı, Çameli’ni ziyaret etti. Türkiye Partisi İl Başkanı İmdat Aday, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, TP Çameli İlçe Başkanı Ali Kurt ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyaret kapsamında, broşür dağıtarak vatandaşlarla ve esnaf ile bir araya geldi. Parti yönetimi, halkın beklentilerini ve sorunlarını dinledi.

Ziyaretin verimli geçtiğini ve insanların büyük destek verdiğini kaydeden Türkiye Partisi İl Başkanı İmdat Aday, “Yaklaşan genel seçimler öncesinde partimiz tüm hızıyla ziyaretler gerçekleştirerek, halkın yanında olmaya devam etmektedir. Çameli’ne yapmış olduğumuz ziyaret ile halkımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. İnsanların Türkiye Partisi’nden neler beklediğini öğrendik. Halkımızın bizlere büyük desteği var. İnsanlar yaşadıkları olumsuzluklar karşısında bir umut aramaktadır. Halkımızın umudu da Türkiye Partisi olacaktır. Bizler her aşamada halkımızın yanında olacağız. Ziyaret ettiğimiz ilçelerde halkın ilgisi bizleri mutlu etmektedir. Türkiye’nin alternatifi Türkiye Partisi olacaktır. Türkiye Partisi olarak gerek seçimlerden önce gerekse seçimlerden sonra adım atmadık yer, görüşmedik vatandaşımızı bırakmayacağız. Bizler halkımızın daha huzurlu ve mutlu bir Türkiye’de yaşaması adına mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı