REKLAMI GEÇ

Adalet anlayışın bu mu Zeybekci?

Adalet anlayışın bu mu Zeybekci?

MHP Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Zeybekci’nin haksız uygulamalarına tepki gösterdi. Denizli’nin önce merkez mahalle, sonra varoş diyerek ikiye bölündüğüne dikkat çeken Bahtiyar, Denizli’nin şimdi de su parası ile tamamen adaletsiz bir duruma getirildiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2009 Cuma, 01:00

MHP Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Zeybekci’nin haksız uygulamalarına tepki gösterdi. Bahtiyar, Zeybekci tarafından, Şubat ayında mecliste alınan bir kararla Denizli Belediyesi’ne bağlanan 13 belde ve diğer köylerin su paralarının aynen korunacağının söylediğine dikkat çekti. Ve ekledi; “ Soruyorum size, Dokuzkavaklar, Sevindik, Karşıyaka, Sümer, Fatih Deliktaş, Aktepe, İlbadı, Bakırlı, Esentepe’de oturanvatandaşın suçu ne? Kayhan’da oturan vatandaş 60 Kr ödeyecek, yarım metre ilerisindeki Fatih’te oturan vatandaş 3 lira suyun tonuna para verecek. Adalet bunun neresinde? Bu mahalleler ne suç işledi. Bu seçim yatırımı değil de ne? Halkı kandırıyorsunuz. Seçim sonrası kazandıkları takdirde suya zam yapacaklar. Ama halkın gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar. Halk bu oyuna gelmeyecektir.” dedi. Ümit Bahtiyar, bu adaletsizliği gidermek için suyu pahalı kullanan mahallelerde, seçim sonrası, kendi yönetimlerinin acilen indirime gideceğini söyledi ve aynı seviyeye indireceklerini vurguladı.

Adalet bunun neresinde?

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Halkın hizmetkarıyım diyenler halkı kandırmaya çalışmaktadırlar. Denizli halkının kendilerini cezalandıracağını hisseden Zeybekci ve ekibi, şimdi ne yapsak ta kurtulsak diye çare arıyorlar. Yanlış yapıyorsunuz, Sayın Zeybekci! Sizi 5 yıl önce seçen halkı, nasıl olsa bana yine oy verecekler diyerek, aşırı zamlarla bezdireceksiniz, ekonomik kriz altında inleyen Denizlili’yi çaresiz bırakacaksınız. Şimdi de oy avcılığı yaparak su parasını kullanacaksınız. Adalet bunun neresinde? Yetim hakkı bunun neresinde? Eşitlik bunu neresinde? Sosyal belediyecilik bunun neresinde? Şubat ayında alınan belediye meclis kararının sonunda 30 Mart’tan sonra yani belediye meclis kararına kadar ibaresi var mıdır? Belediye meclisinin ve Zeybekci’nin kazanması halinde hemen zam yapmaycağının garantisivar mıdır? Soruyorum. Aklınızdan geçen seçim sonrası zam mı yapmaktır? Zor durumda olan Denizlili’ye bir darbe daha mı vuracaksınız? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Kimin yalan söylediği meclis kararında bellidir.”dedi.

İşte çözüm işte adalet

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, su parasını düşüreceklerini vurguladı ve “Denizli halkına buradan çağrıda bulunuyorum. Biz ocaktaki aleve su serpmeye geliyoruz. Bunun çözümü beldelerle Denizli halkını ayırmak değil. Su ücretinde indirim yaparak aynı seviyeye getirmektir. Yani Adalettir. Yani halkı rahatlatmaktır. Biz göreve gelir gelmez su ücretlerini düşürerek tüm bölgelerde aynı seviyeye getireceğiz. Halkın suyu ucuza içmesi sağlanacaktır. Yani yetim hakkını yetime vereceğiz.”şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı