REKLAMI GEÇ

MHP’den Akillere tepki

MHP’den Akillere tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, bugün Denizli’de “Türk üst kimliği bölücülüktür” diyen bazı akil insanların hangi barıştan bahsedeceklerini merak ettiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 20 Nisan 2013 Cumartesi, 10:29

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Akil İnsanlar Heyeti’ne tepki gösterdi. Akil İnsanların Denizli’ye gerginlikten başka bir şey getirmeyeceğini de ileri süren Yeniçeri, “ AKP iktidarı, Habur açılımından itibaren, PKK sorununu çözme adına, saplandığı bataklıktan çıkmak için bulduğu “akil adamlar” la gündem değiştirmeye çalışıyor” dedi.

Yeniçeri, Akil Adamlara, “ Kimmiş bu akil adamlar? Türk milletinin karşısına ne yüzle çıkıyorlar? Şehit analarıyla konuşmaya cesaretleri var mı? Türk milletinin karşısına çıkıp, hangi barıştan bahsedecekler? Barışın bir tarafı, Türkiye Cumhuriyeti devleti olacaksa, karşı taraf kim olacak? “ Türk Üst Kimliği Bölücülüktür!” zırvasını, kin kusar gibi Türk kamuoyunun önüne kusan Baskın Oran mı barış getirecek Türk milletine? PKK’lılar affedilmelidir diyen bir zihniyetle hangi barışı sağlayacaksınız?” diye sordu.

GERGİNLİKTEN BAŞKA BİRŞEY GETİRMEYECEK
Akil insanların Denizli ziyaretinin gerginlikten başka bir şey getirmeyeceğini dile getiren Yeniçeri şöyle konuştu:

“Devletin bölünmez bütünlüğüne kasteden, Türk güvenlik güçlerine karşı hunharca saldırılar düzenleyen bu eli kanlı terör örgütü ile Türk devleti adına hiçbir siyasetçi de aracı da elçi de masaya oturamaz! Milliyetçi Hareket partisi olarak, böyle bir oldubittiye asla izin vermeyeceğiz.Akil adam görevlendirme fikrini Abdullah Öcalan ortaya attı! AKP iktidarı, bu dayatmayı ne yazık ki, hayata geçirmeye çalışmaktadır. Ama Türk milleti her şeyin farkında! Biz MHP olarak, bütün bu oyunları, Türk milletiyle birlikte bozacağız!Güdümlü akil adamlar, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Denizli’mize de gerginlikten başka bir şey getirmeyeceklerdir.”

Yorumlar

Nazmi Tiryaki   -  Bağlantı 29 Nisan 2013, 20:44

75 milyonsa 15 milyon kürtdeüerlendirmesi çok yanlıştır. Ülkemizi bölmeyi hedeflemiş olan Avrupalının,AB’nin enson yaptırmış olduğu bilimsel araştırmada bile Türkiye’deki kürt nifusunnun 80 milyonluk ülke nüfusun %8’i olduğu yolundadır.Bu da kürtlerin sayısının 6,4 milyondur:Çok ciddi araştırma kurumları tarafından yapılan en son yapılan araştımalara göre ise kürtlerin arasında kendisi türk olarak görenlerin sayısı ise %67’dir.Buradan kaendidi kür olarak gören kürt kökenlileirin sayısı ise (100-67-23X6,4=1,472 000’dir.

Mehmet SULAYICI   -  Bağlantı 20 Nisan 2013, 19:54

kürt türk kardeştir sözü bence bölücü bir sözdür, yanlış bir sözdür. 75 milyon nüfusa sahip Türkiye’ de yaşayan 15 milyon kürtle, 60 milyon Türkmenle hepimiz TÜRKÜZ. Ay yıldızlı nüfus cüzdanını taşıyan herkes Türktür. Ne mutlu Türküm Diyene.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı