REKLAMI GEÇ

Akkaleliler Bahtiyar’la kucaklaştı

Akkaleliler Bahtiyar’la kucaklaştı

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, krizden bunalan, zamlarla buhrana giren, yanlış politikalarla darbe üstüne darbe yiyen Denizliliyle buluşmaya devam ediyor. Akkale Beldesinde seçim bürosunun açılışını yapan Ümit Bahtiyar, daha sonra Akkale’de vatandaşların sorunlarını dinledi.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

Güzelköy halkı ile kahve toplantısı yapan Ümit Bahtiyar ve ekibi köylünün sıkıntıları hakkında bilgi aldı projelerini anlattı. Korucuk Beldesinde, Goncalı’da, Eskihisar’da köylülerle bir araya gelen Ümit Bahtiyar ve ekibi köylüler tarafından coşkuyla karşılanıp coşku ile uğurlandılar. Karakova ve Bozburun köylerinde de vatandaşlarla bir araya gelen Ümit Bahtiyar ve meclis üyeleri burada da sıkıntıları dinledi çözüm önerilerini sundu. Karakova gençlerinin futbol sahası isteklerine de olumlu yanıt veren Bahtiyar, “Belediye bu güne kadar tarım sektörünün içinde yer almadı. Su sorununuz biliyoruz. En kısa zamanda bu sorun ortadan kalkacak. Bizim çok işimiz var. Emin olabilirsiniz ki en kısa sürede hizmetler bu bölgelere getirilecek” dedi.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim bürolarını tek tek açarak hizmete sokuyor. Her açılış bir miting havasında geçiyor. Gümüşler Seçim Bürosu açılışı da görkemli bir törenle açıldı. Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Gümüşler halkına en iyi en hızlı ve en hoşgörülü hizmeti vereceklerini belirterek,” Biz yeniden üretim için geliyoruz. Denizli tekrar üretimin başkenti olacaktır. Biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz.

Sizleri işsiz, aşsız bırakan AKP yönetimini sandığa gömün. Biz projelerimizi hazırladık. Denizli’yi yeniden imar edeceğiz.” Şeklinde konuştu. Dokuzkavaklar Seçim bürosu açılışı ise tam bir miting gibiydi. Binlerce insanın katıldığı açılış töreninde Bahtiyar ve meclis üyeleri, “ Ümit Başkan Denizli Bahtiyar” sloganları ile karşılandı. Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’ın elini sıkmak isteyen vatandaşlar birbirleri ile yarıştı.

Açılışta konuşan Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “2004 öncesinden daha iyiyim diyen var mı? Yok. Dev projeler yapmışlar hani nerde? Vatandaşın cebindeki para ile 5 yılda yaptıkları 5 kavşak 3 park. Başka yok. Harcadıkları para tam tamına 1 katrilyon. 1 katrilyonla yaptıkları işte bunlar. Bu şehrin otogarı var mı? Yaptılar mı? Bu şehrin var olan nikah sarayını yıkıp oda tiyatrosuna mahkum etmediler mi? Binlerce kişiyi işsiz bırakmadılar mı? Yandaşlarına iş verip Denizlilileri mağdur etmediler mi? Bütün bunları dur demeye geliyoruz. Denizli üretim ile tekrar kalkındırmaya geliyoruz. Binlerce kişiye is sahası açmaya geliyoruz. Üçgende yapacağımız Belediye Hastanesi ile bu bölgenin sağlık problemini çözmeye geliyoruz… Sizlere lise sözü verenleri nasıl yapılır gösterip utandırmaya geliyoruz. Haydi Denizli gömün bunları sandığı biz geliyoruz.” dedi. Bahtiyar’ın sözleri sık sık alkışlarla ve “Ümit Başkan Denizli Bahtiyar” sloganları ile kesildi.

Dokuzkavaklar sbeçim bürosunun açılışın ardından Pelitlibağ pazarı’nda esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluşan Bahtiyar, tek tek esnafın derdini sordu, destek istedi. Esnafın sıcak bir ilgi uzattığı elini sıkan Bahtiyar, “Yüzler hep bölge gülecek. Biz ağlatmaya değil güldürmeye geliyoruz. Silip süpüreceğiz onları. Yeter ki siz ümitli olun” dedi. Pazar yerinde girişte ise alkışlar ve “Ümit Başkan Denizli Bahtiyar” sloganları ile esnafın karşıladığı Bahtiyar ve ekibi, pazaryerinde el sıkmadık satıcı, hatırını sormadığı vatandaş bırakmadı.. Esnaf Ümit Bahtiyar ve ekibine ikramlarda bulundu..

Pelitlibağ Pazarının ardından Bağbaşı beldesine geçen Ümit Bahtiyar, burada bütün kahveleri tek tek dolaştı ve vatandaşlara projelerini anlattı ekibini tanıttı. Bağbaşında vatandaşlar en önemli problemlerini başında Okul, ürettikleri ürünleri pazarda satamamak, sel ve alt yapı olduğunu belirterek, “ Kurtar bizi başkan” dediler. Bahtiyar okul sorunun çözeceklerini, üretim için projelerinin bulunduğu alt yapı konusunda merkez ne varsa bütün her yerde o hizmetin bulunacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı