REKLAMI GEÇ

Bahçeli’den MHP Denizli’ye yeni hedef

Bahçeli’den MHP Denizli’ye yeni hedef

Milliyetçi Hareket Partisi il kongresinin ardından il Başkanlığına seçilen Mehmet Fevzi Yeniçeri ve yönetim kurulu üyeleri MHP Genel Merkezine çıkarma yaptı. Denizli heyeti MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi ziyaret etti. Bahçeli İl Başkanı Yeniçeri’ye “Denizli Belediyesi’ni alın” dedi.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2012 Cuma, 09:45

Genel merkez ziyaretine, İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, merkez İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ali Dağ, İlçe Başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, toplantı salonunda Denizli İl yönetimini kabul etti. Kabulde bir konuşma yapan Genel Başkan Bahçeli, “Denizli’de hem genel, hem de yerel seçimlerde birinci parti olma potansiyelimiz var. Bu potansiyeli harekete geç irmenizi ve 2014’de yapılacak yerel seçimlerde üç hilali Denizli belediyesi burçlarına dikmenizi istiyorum. Bunun için de seçim startını bugünden verin. Adayınızı şimdiden belirleyin ve birlik ve beraberlik içinde çalışın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı