REKLAMI GEÇ

Bahtiyar beldeleri mercek altına aldı

Bahtiyar beldeleri mercek altına aldı

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve Belediye Meclis üyeleri Bütünşehir Yasası ile birlikte Denizli’ye mahalle olarak bağlanan beldeleri masaya yatırdı.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2009 Perşembe, 01:00

İlk önce, beldelerin temel sorunları, altyapı eksiklikleri,belde sakinlerinin sosyal problemleri hakkında, belediye başkanlarını makamlarında ziyaret ederek bilgi alındı. Bahtiyar ve ekibinin ilk durağı Gümüşler Belediyesi oldu. Burada, Belediye Başkanı İbrahim Cinkaya’dan brifing alan Bahtiyar ve kurmayları, bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Cinkaya’ya teşekkür etti. Daha sonra Bereketli Belediye Başkanı Hüseyin Çalışkan’ı ziyaret eden ekip, Bereketli’nin temel sorunları hakkında bilgi aldı. Hallaçlar Belediye Başkanı Özcan Yılan’dan da Hallaçlar’ın temel problemlerini öğrenen Bahtiyar ve ekibi, daha sonra Servergazi Belediye Başkanı Nihat Yeniyol’u ve belediye çalışanlarını ziyaret etti. Bahtiyar ve ekibini Bağbaşı Belediye Başkanı Osman Yüksektepe de makamında kabul etti.

Gökpınar ve Kayhan Belediyeleri’nde de brifing alan Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Kayhan Belediye Başkanı Ekrem Özcan’dan, Kayhan Beldesi’ne ait özel problemleri dinledi.

Üçler Belediye Başkanı Muhammet Özcan ile de bir araya gelen Bahtiyar, Üçler Beldesi ile ilgili brifing aldı. Korucuk Belediye Başkanı Ali Osman Bayrak ve Akkale Belediye Başkanı Zekeriya Öz’ü de makamında ziyaret eden Ümit Bahtiyar ve Meclis üyeleri beldelerdeki problemleri birinci ağızdan öğrenmiş oldu. Belde belediye başkanlarına bugüne kadar yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür etti ve projelerini anlattı, destek istedi. Bahtiyar, “Biz seçildikten sonra yapacağımız projelerde sizlerin görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli. O yüzden sürekli yanımızda olmanızı istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı