REKLAMI GEÇ

Bahtiyar: Önce Denizli, önce Denizlili

Bahtiyar: Önce Denizli, önce Denizlili

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, hemen her kesimden destek almaya devam ediyor. Bahtiyar, “Biz değişim-dönüşüm, yeniden üretim için geliyoruz. Göz boyamaya değil, hizmet etmeye geliyoruz. AKP’den kurtuluşun adresi biziz. Yola çıktığımız sloganımız, önce Denizli, önce Denizlili” dedi.

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2009 Cumartesi, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’a her kesimden destek yağıyor. Bahtiyar her gittiği sevgi seline maruz kalıyor. “Asık surattan bıktık. Senin güler yüzün ve dürüstlüğün bizi etkiliyor. Artık Denizli’de insanlar azarlayan değil, anlayışlı bir başkan istiyor” diyen vatandaşlar, sokakta, yolda pazarda, Bahtiyar’a sarılarak desteklerini gösteriyor. Her siyasi partinin tabanından da olumlu tepkiler alan Bahtiyar, “Biz değişim-dönüşüm, yeniden üretim için geliyoruz. Göz boyamaya değil, hizmet etmeye geliyoruz. AKP’den kurtuluşun adresi biziz. Yola çıktığımız sloganımız ‘Önce Denizli önce Denizlili’. Yani Denizli’nin kaynakları Denizli’de kalacak. Denizli tekrar üretimin başkenti olacaktır” dedi.

Eski dostlar kucaklaştı

Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim gezileri sırasında eski dostlarını da unutmuyor. DYP Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Kocabay’dan sonra, Bahtiyar DYP eski İl Başkanı Mehmet Köse’yi de ziyaret etti. Köse’nin başarı dileklerini alan Bahtiyar, daha sonra bir dönem beraber çalıştıkları DYP Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Arkanöz’le bir araya geldi. Arkanöz arkadaşına sarılarak, desteğini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı