REKLAMI GEÇ

Bahtiyar’dan AKP’ye kartlı eleştiri

MHP Denizli Belediye Başkanı Adayı Ümit Bahtiyar, “29 Mart yerel seçiminde AKP’ye sarı kart, sonrasında yapılacak erken genel seçimde de kırmızı kart göstereceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Aralık 2008 Cumartesi, 01:00

29 Mart’ta yapılacak seçimlerin, halkın AKP’den kurtulma seçimi olacağını iddia eden MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli Belediyesi 5 yılda 1 milyar YTL harcama yaptı. Göze görülen 3 park, 5 kavşaktır. Başka bir şeyin yapıldığını gören veya duyan var mı? Bu parayı sıradan birine versek bu kent için neler yapardı, herkes çok iyi biliyor” dedi. Bahtiyar, “29 Mart yerel seçiminde AKP’ye sarı kart. Sonrasında yapılacak erken genel seçimde de AKP’ye kırmızı kart göstereceğiz” dedi.

Başkan Zeybekci’yi eleştirdi

Yerel seçime 4 ay kaldığını, AKP’lilerin ve diğerlerinin birinci ayda kendilerini küçük göreceklerini, ikinci ayda önemseyeceklerini, üçüncü ayda ise ciddiye alacaklarını, ancak dördüncü ayda her şeyin çok geç olacağını anlatan MHP Denizli Belediye Başkanı Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli Belediyesi’nin 5 yılda yaptığı 1 milyar YTL’lik harcamanın içinde, Ankara’dan gelen kaç para vardır? Ben söyleyim hiç para yoktur. Bu paralar, suya yapılan 4.5 kat zamla, ulaşıma yapılan 3 kat zamla, emlak vergilerine yapılan 4 kat zamla, ilan reklam vergilerine yapılan 80 kat zamla, bizlerden toplanarak harcandı. Verdikleri sözleri unutmadıklarını ifade eden her tarafa da bununla ilgili afişler astıranlara soruyorum. Hafif raylı sisteme söz vermiştiniz ne oldu? 3 yılda 10 bin konut yapma sözü vardı ne oldu? Kentimizin havası kirli olmayacaktı ne oldu? Meydanlar ve kentsel dönüşümler ile insanlar tedirgin edildi. İlbadı Mahallesi’nde TOKİ kentsel dönüşüm için çalışmalarını bitirdi. Oradaki vatandaşlar huzursuz, tepkili. 1. sanayi, 2. sanayi, 3. sanayi ve Kirişhane Mahallesi için projeler hazırlanmaya başlayacak. İnsanları huzursuz etmeye kimin ne hakkı var? Belediye ve Başkan Zeybekci ile ilgili söyleyecek daha çok sözümüz var. Önümüzdeki seçime kadar 4 ay boyunca hepsini tek tek açıklayacağız, söyleyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı