REKLAMI GEÇ

Bahtiyar’dan istifa sinyali

Bahtiyar’dan istifa sinyali

Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki milletvekili sıralamasından duyulan rahatsızlık Genel merkezin 3. sıraya koyduğu Ümit Bahtiyar’ın facebook hesabından yaptığı açıklama ile gün yüzüne çıktı. Perşembe günü basın açıklaması yapacağını duyuran Bahtiyar, sitem dolu açıklamasında istifa edeceğinin sinyallerini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2015 Çarşamba, 11:28

Milliyetçi Hareket Partisi’nde milletvekili aday sıralamasının açıklanmasının ardından ortaya çıkan rahatsızlık iyice belirginleşmeye başladı. Sıralamada 3. sıraya konulan Ümit Bahtiyar, facebook hesabından sitem dolu bir açıklama yaptı. 

Bahtiyar, “Ülküdaşlarım” diyerek başladığını açıklamasında, “Partiye geldiğimden beri bir çok spekülasyonlar yapıldı. Onun bunun adamaları benim için bir sürü laflar söyledi. Sesimi çıkarmadım çalıştım kulaklarımı tıkayarak. Seçimlere girdim her şeyimi vererek. Eşimle, nasıl seçim kampanyası yapılırı herkese gösterdik. Kimseye yaranamadık. Herkes konuştu. Herkes hor gördü. Tüm Denizli gördü. Siz görmediniz. Ankara da görmedi” dedi.

ic

Ülkücü camiadan haklarını helal etmelerini isteyen Bahtiyar, istifa sinyalleri içeren açıklamasını, “Allaha emanet olun sayın sayın ülkücü devleri. Perşembe günü bir basın açıklaması yapacağım. Hakkım varsa üzerinizde helal edin, ben helal ettim” ifadeleriyle bitirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı