REKLAMI GEÇ

Bahtiyar’dan STK’lara destek

Bahtiyar’dan STK’lara destek

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, göreve seçilmeleri halinde, sivil toplum kuruluşlarının yer problemine son vereceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 9 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde dernekleri tek tek ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor. Kızılcabölüklüler Vakfı üyeleri ile de biraya gelen Bahtiyar ve kurmayları projelerini anlattı, destek istedi.

Soru cevap şeklinde süren toplantıda, Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Derneklerin en önemli problemlerinden biri yapısal sorunlar. Derneklerin bu problemlerini çözmek için STK kompleksi inşa edeceğiz. Şu anda iftar çadırlarının kurulduğu eski itfaiye binasının bulunduğu alanda bu kompleks yapılacak” dedi.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Denizli Belediyesi’nde 29 Mart’tan sonra ortak aklın hakim olacağını vurguladı ve “Yapacağımız her proje, tartışılmadan danışılmadan onay alınmadan yapılmayacak. Sivil toplum kuruluşları bizim için çok önemli. Bu kuruluşlar için projeler geliştirdik. Bu projelerimizden yalnızca bir tanesi STK Kompleksi ve Kongre Merkezi. Bu merkez, derneklerin yer sorununu ortadan kaldıracak bir proje. Bu yapının alt katı otopark olacak. Hemen üst kısmında ise bin kişilik bir kongre salonu olacak. Ayrıca derneklerin toplantılarını yapabileceği, aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri küçük salonlar yer alacak. Binanın üst katlarında ise dernek ofisleri olacak. Bu kompleks, Denizli merkezde büyük toplantı ve kongre için ihtiyaç olan yer sorununu da ortadan kaldıracaktır. Bu sayede Denizlimiz kongre turizminden de gelir elde edebilecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı