REKLAMI GEÇ

Denizli, Ümit’ini bağrına bastı

Denizli, Ümit’ini bağrına bastı

Sümer Mahallesi’nde, vatandaşla buluşan Bahtiyar ve kurmayları projelerini anlattı destek istedi. 80 yaşındaki Raziye Nine’den, hayır duası alan Bahtiyar, askere gidecek gençlerin eğlencesine de katıldı.

/ DENİZLİHABER / 16 Şubat 2009 Pazartesi, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmalarının yanı sıra vatandaşın önemli günlerinde de yanlarında bulunan Bahtiyar ve ekibine gençler tarafından Sevindik’te ilginç bir sürpriz yapıldı.

“Nikahınızı da biz kıyarız’

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar yoğun seçim çalışmalarının arasında vatandaşların davetleri üzerine özel günlere de katılıyor. Çamoğlu ve Toros ailerinin nişanına Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, eşi Nurcihan Bahtiyar ile birlikte iştirak etti. Nişan kurdelesini kesen Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Nikahınızı da biz kıyacağız” dedi.

“Kenar mahalle kavramı kalkacak”

Bahtiyar Sümer Mahallesi’nde bir eve konuk oldu. Burada kalabalık bir grup tarafından ağırlanan Bahtiyar projelerini anlattı, destek istedi. Bahtiyar, “Biz gelir gelmez halkın evi olan Denizli Belediyesi’ni tekrar halkı ile buluşturacağız. Kenar mahalle kavramını ortadan kaldıracağız. Şehir merkezinde ne hizmet varsa aynısı burada da olacak.”dedi. Bahtiyar, göreve gelir gelmez, istihdam projelerini yürürlüğe sokarak işsizlikle mücadele edeceklerini, su ücreti gibi belediye hizmet kalemlerinde de ciddi düşüşler yaparak vatandaşın ocağındaki aleve su serpeceklerini söyledi.

Raziye Nine’den, Bahtiyar’a destek

Bahtiyar Sümer Mahallesi’ndeki gezisinden sonra kadınlarınsorunları dinledi. Burada 80 yaşındaki Raziye Nine önce hayır duası etti daha sonra, “Bak evladım buraya senden başka hiç kimse gelmedi. Biz unutulduk. Ben 80 yaşındayım benim evimi yıkacaklarmış. Sağlık ocağımız yok. Ulaşım diye bir şey zaten yok. Sen bize bunları getir” dedi. Bahtiyar ise bu şikayetler karşısında; “Gönlünü ferah tut Raziye Teyze, biz kimsenin evini yıkmayacağız. Biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. Sağlık ocağı sorununuzu çözeceğiz. Altyapı sorununuz kalmayacak. Ulaşımınız en rahat biçimde gerçekleştirilecek. Biri bu bölgeye, diğeri Fatih’e iki tane lise yaptıracağız. Üçgen mevkiinde, belediye hastanesi yapacağız. Her türlü sağlık hizmetini bu hastaneden alabileceksiniz” dedi. Raziye Nine’den ve bayanlardan destek sözü alan Bahtiyar, daha sonra Sevindik Mahallesi’ndeki asker eğlencesine katıldı.

Bahtiyar’a gençlerden sürpriz

Bahtiyar, Sevindik’te askere gidecek olan gençlerin eğlencesine katıldı. Burada coşkulu bir şekilde alkışlarla karşılanan Bahtiyar’a halk yoğun ilgi gösterdi. Bahtiyar, “Vatan bizim en kutsal varlığımız. Gerektiğinde bu vatan için şahadeti bile göze alırız. Askere giden arkadaşlarımız bu vatanı savunmak için gidiyorlar. Bu onur ve gurur verici bir olay. Sağ salim gidip görevlerini yaptıktan sonra ailelerine kavuşurlar” dedi. Bahtiyar, daha sonra mahalle sakinleri ile birlikte halay çekti, harmandalı oynadı.

Gençlerden anlamlı mesaj

Asker eğlencesinde gençler tarafından hazırlanan parodide ise anlamlı mesajlar vardı. Kendini Karakova Belediye Başkan Adayı olarak tanıtan bir genç “Davos fatihi değiliz. Biz milletin fatihiyiz. Millete çamaşır makinesi, buzdolabı, ütü değil, aş ve iş veririz. Biz onurlu bir milletiz. Bir buzdolabı, çamaşır makinesine oy satmayız. Onurumuzla oy kullanırız. Alnımızın teriyle o buzdolabını alırız. Biz oy için değilhalk için çalışıyoruz” dedi. Daha sonra kadın kıyafetleri giymiş üç kişi ile birlikte kolbastı ve diğer halk oyunlarını oynadılar. Dakikalarca ayakta alkışlanan gençlerin gösterisinin ardından Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, eğlenceden ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı